Arabalar Kiralık araba tamponunun dişi attı park ederken, sigorta karşılar mı? çiccekkkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Park ederken kiralık araba tampon diş attı sorun olur mu sigorta karşılar mı Kiralık araba tamponunun dişi attı park ederken, sigorta karşılar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Şirletin sigorta anlaşmasına göre değişir. Bazıları belli bir meblağnın altındaki hasarları karşılamıyor. Ama karşılasa bile aracın sanayide durduğu zamanın ücretini senden talep ederler. 0 0 Yorumla
hakansalihoglu-06 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl açık senet imzaladıysan üzerini doldurup icraya verirler hadi geçmiş olsun 0 2 Yorumla çiccekkkkk +1 yıl Hayır senet değil mobil uygulama Yorumla hakansalihoglu-06 +1 yıl kiraladığın yere sor bize sormak yerine Yorumla
Akrep11 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 73% +1 yıl Karşılar tabi 0 6 Yorumla çiccekkkkk +1 yıl Peki sanayide durduğu ğcreti bizden keser mi Yorumla Akrep11 +1 yıl Evet keser. Yorumla Akrep11 +1 yıl Ama her yerin şartı aynı olmayabilir. Ben yıllardır şirket için kiralık araçlar alıyorum. Bizim öyle genelde. Yorumla çiccekkkkk +1 yıl MOOV dan kiraladım Yorumla Akrep11 +1 yıl Dur bakayım bı Yorumla Akrep11 +1 yıl Sözleşme örneği bulamadım ama baktığım kadarıyla sorunlu bir şirket ve galiba sanayide olduğu sürecin kesin ücretini alır sizden. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şirletin sigorta anlaşmasına göre değişir. Bazıları belli bir meblağnın altındaki hasarları karşılamıyor. Ama karşılasa bile aracın sanayide durduğu zamanın ücretini senden talep ederler.
açık senet imzaladıysan üzerini doldurup icraya verirler hadi geçmiş olsun
Hayır senet değil mobil uygulama
kiraladığın yere sor bize sormak yerine
Bi koportacı 5 dakada takar
Bi koysan duzelir gibi geldi bana
Karşılar tabi
Peki sanayide durduğu ğcreti bizden keser mi
Evet keser.
Ama her yerin şartı aynı olmayabilir. Ben yıllardır şirket için kiralık araçlar alıyorum. Bizim öyle genelde.
MOOV dan kiraladım
Dur bakayım bı
Sözleşme örneği bulamadım ama baktığım kadarıyla sorunlu bir şirket ve galiba sanayide olduğu sürecin kesin ücretini alır sizden.
Kaskosu vardır.
Hayırlı işler