Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sevgiliniz bir araba olsaydı, bu hangisi olurdu?
Woswos yok ya o tombul oluyor bence mini Cooper minyon ponçik yaşını göstermeyen kızlar gerçi ben olgun seviyorum da kararsızım 😂😂😂 Mercedes G350 olur bak 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
lamborghini
O olsa olsa anca el arabası olur gerçi ona o benzetme çok bile de işte napıcan anca karşılığı bu olur güzel soruymuş beğendim 🌿🙏👸
Ben seni Ferrari F458 İtalya'ya benzeteyim senin yaptığına bak, Yarın boşanma mahkemesinde bekliyorum
Ben soruyu eski sevgili bağmında cevaplamıştım ama heyaaatıımmm
Hmmmmm belirtmemişsin, o zaman sana ceza bir deftere 100 kere yeni sevgilimi çok seviyorum yazacaksın 😂
Woswos yok ya o tombul oluyor bence mini Cooper minyon ponçik yaşını göstermeyen kızlar gerçi ben olgun seviyorum da kararsızım 😂😂😂 Mercedes G350 olur bak 😂
Hyundai i20 N
Sevgilimin olma ihtimali tr sartlarinda araba almak gibi
+1
almak istediğimiz mi? sahip olduğumuz mu? hayaller maclaren elde tofaş :)
Ferrari F458 İtalia Modeli. Bende Lamborghını Ankonian olurdum heralde 🤣 Kafalar milyon
Dodge challenger. Bana özel , bazen eglencelı bazen son derece ciddi ama fazlasıyla guclu
ahah :D sevgilim olsa da araba gibi olmasın at gibi olsun diyomuşum :D Keyifli geceler..
Arabam Mercedes sevgilim araba olsa yine Mercedes isterdim o konuda taviz vermem 🙃🙃
Kırmızı vosvos olurdu :D
Rolls royce olurdu kesin😁
porşe olurdu kaliteli ✌️
Diyorsun ki herkes binsin gaz versin
Mersedes konfor onmlu😈
range rover ya da audi serisinden bir sedan
Tek kişilik olsun ki benden başkası binemesin😆
Arabalar hakkında bir bilgim yok
Benim sevgilim jumbo jet olurdu. Boeing 747-8F.
şahin :D
Sevgilim araba olsaydı her gün binerdim 😅
Bugatti veyron.
Toros😄
At arabası olurdu sanırım
911 gt3
Ferrari
Tofaş
Bugatti
otobus
Nasıl yani?
Limuzin olsun