Selamlar.. Bazen yanımızdan geçen bir araba yüzünden, bazen sinirlerimizi bozan bir olay sebebiyle galeyana gelebiliyoruz.. 😅 Peki sen trafikte gaza geliyor musun yoksa sakin sakin sağdan yoluna devam mı ediyorsun? 😜😎🤘
Silme sollama yapan veya sıkıştırana kızıp ralli pilotu gibi gaza geliyorum. Otoyolda veya bölünmüş yollarda sollayanları umursamıyorum. Bırak gitsin modunda oluyorum. En tehlikeli olduğum durum, tek başıma araç kullanırken rallici gibiyim. Malum aşksızlık krizini kafama takıyorum ve tek başıma bir yere giderken bomboş yollarda aşırı hız yapıyorum. Mahalleler arası yolda 100, havaalanı yolunda 150 basıyorum.
evet eskiden hizli kullanirdim 4 tane aracim trafik disi kaldi 1 inde nerdeyse ölümlü kaza olacakti.. arkadan carptigim arabada cocuk koltugu on cama yapismisti neyseki o gun cocuklarini yanlarina almamislardi yoksa o cocuk cama sinek gibi yapisirdi... baya hiz manyagim ama pandemiden sonra artik ne araba ne hiz umrumda degil... arabamida sattim... araba kullanmak istemiyorum artik bos ve gereksiz...
Bir yükseklik iki hız korkum var 100ü geçtiği anda sağda inicem diyorum zaten aracı ben kullanıyorsam mümkün değil dikkat ederim ama bazen ayarı kaçırıyorum. Kendim sürerken hiç sorun olmuyor😀
Olmazsa olmazım ibre sonu görecek o yanımdan bakıp geçenin havasını almazsam olmaz gerekirse evinin önüne kadar kapışır orada geçerim ya da arabayı yakarım yoksa içim rahat etmez