İlk yardım çantası, reflektör, çekme halatı, yangın söndürücü, stepne her arabada olmalı zaten ne zaman ihtiyaç duyulur belli olmaz.
Araba kokusu, telefon tutucu yine muhakkak olur. Haricen çelik jantları çok beğeniyorum. Mümkünse metalik gri. Çok istiyorum taktırmayı. Ama fiyatlar fiyuuuuuu
Özel hesaplamalar rüzgar tirübinleri mühendislik çalışmaları vs vs derken araçlar tasarlanarak üretilir. Dışa yapılan her aksesuar aerodinamiyi bozar.
Napardım full şeffaf film kaplatırdım aracı sıfır alırken full donanım özel ses sistemi özel zevkime göre iç döşeme felan.
Yukarıda bir kızın dediği gibi ilkyardım çantası çekme halatı gibi güvenlik donanımları telefon tablet tutucular usb type c için şarj kabloları tamamdır. Birde yastık battaniye kapılara su felan eklerim oh mis
Telefon tutucu, oto kokusu, navigasyon cihazı, cam filmi yoksa cam filmi aksesuarlarını takarım. Tercihe bağlı olarak cam rüzgarlığı taktırırım. Bagajı küçük bir araba alırsam, tavan sepeti taktırırım.