El frenini cektigime emin olamayip sürekli arabaya geri dönüp dönüp kontrol ediyorum. Tam çekmis miyim diye tereddut edip arabaya binip tekrar indirip cekiyorum
Bunu yasayan sadece ben miyim
Bunu yasayan sadece ben miyim
Arabayı viteste bıraktığımdan dolayı el frenini çekmiyorum. Çok nadiren vitesi boşa bırakıp, el frenini çekmeyi unuttuğum olur, özellikle garajda 3 kez yaptım. Garaj içinde hafif eğim var; ama arka tekerleklerin arkasında takoz olduğundan dolayı geri gitmiyor. Bunun hemen arkası duvar. Hiç duvara vurmadı bile.
Genelde kontrolcü bir insan olduğum için o korkuyu yaşamıyorum hayır.. Emin değilsem emin olana kadar devam ederim.. :D Kafam rahat olmalı benim, yapım bu.. Kafamda soru işareti olmamalı.. Bu sebeple evden çıkarken, arabayı kitlerken vesaire kapıları kontrol etmek gibi bir alışkanlığım da var.. Keyifli günler..
Cevap
8Cevap
Yok bende de var o…5 senedir araba sürmeme rağmen hem de
Zararı yok tedbir iyidir. Şirketten ve evden çıkarken de kapıları devamlı kontrol ederim
Bazen, genelde çektiğim için alışkanlık olmuş içim rahat
Bunu bende yaşıyorum daha geçen dik rampaya çektim arabayı 10 defa kontrol ettim.
B12 eksikliği oluyor sanırım araştırıp kullanırsan sorun ortadan kalkar
sürekli vitesde bırak arabayı, el frenini unutsan bile vitesde hareket etmez.
Yeni kullandığın için olabilir kontrol etme kafanda bitir sorunun çözülür
Vitesde stop edersen el frenini çektim mi çekmedim mi korkusu yasamazsin
Arabada el frenini çektiğinde sesli olarak çektim dersen unutmazsın aynı şeyi evde fişi çekmek konusunda da yapabilirsin
Bende kontrol ediyorum
Senin bu yaşadığın şey okb
Hayır standart yapıyorum çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?