Arabalar B ehliyetim var. 6 teker pikapla arabanın farına çarptım, kaza tutanağı tutarsak sorun yaşar mıyım? Yusuf-224 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor b ehliyetim var 6teker pikapla arabanın farına çarptım kaza tutanağı tutarsak sorun Yaşar mıyım?Lütfen yardımcı olun Güncellemeler+1 yıl Nasıl yani B ehliyetim var. 6 teker pikapla arabanın farına çarptım, kaza tutanağı tutarsak sorun yaşar mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl 6 teker araca b sınıfı yetmiyor ehliyetten dolayı ceza sana patlar masraf cok değilse öde geç tutanakla ugrasma 0 5 Yorumla Yusuf-224 +1 yıl Pikap başkası adına çarptığım kişinin sigortasını karşılar mı Yorumla atomxyz +1 yıl Karşılayabilir ama kullanan sen olduğun için ehliyet bilgin gerekecek Yorumla Yusuf-224 +1 yıl Masrafı 10 bin çıkıyor Benim de b ehliyeti sigorta karşı tarafı karşılar mı acaba Yorumla Yusuf-224 +1 yıl Bilgilerimi vericem tabi ki lakin sigortam karşı tarafın masrafını yapar mı Yorumla atomxyz +1 yıl Normal şartlarda karşılar suçlu kimse kaza şekline göre belirlenir ama ehliyetten dolayı sorun yasarsin Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Arabalar konusunda 571 cevap paylaştı. Yetersiz ehliyet muamelesi görebilirsin. Bildiğim kadarıyla b sınıfı ehliyet 4 teker taşıtları kullanabiliyordu araba minibüs vs 0 5 Yorumla Yusuf-224 +1 yıl Ne sonuç çıkar benim zararım adına yetersiz ehliyet olarak Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Cezası ne kadarda o kadar para cezası cikar Yorumla Yusuf-224 +1 yıl Araba başkası adına karlı tarafın masrafını sigorta karışlar mı Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Karşılar büyük ihtimalle Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Bir tanidigin varsa onun ehliyetine işlem yaptirt kabul ederse Yorumla
Brazerssdakikeladam Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Kamyonet gozukuorsa ruhsata sorun olmaz 0 0 Yorumla
Klarkent006 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Ehliyet yetersizliğinden ceza yen kanl 0 1 Yorumla Yusuf-224 +1 yıl Ne gibi bir ceza Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
6 teker araca b sınıfı yetmiyor ehliyetten dolayı ceza sana patlar masraf cok değilse öde geç tutanakla ugrasma
Pikap başkası adına çarptığım kişinin sigortasını karşılar mı
Karşılayabilir ama kullanan sen olduğun için ehliyet bilgin gerekecek
Masrafı 10 bin çıkıyor Benim de b ehliyeti sigorta karşı tarafı karşılar mı acaba
Bilgilerimi vericem tabi ki lakin sigortam karşı tarafın masrafını yapar mı
Normal şartlarda karşılar suçlu kimse kaza şekline göre belirlenir ama ehliyetten dolayı sorun yasarsin
Yetersiz ehliyet muamelesi görebilirsin. Bildiğim kadarıyla b sınıfı ehliyet 4 teker taşıtları kullanabiliyordu araba minibüs vs
Ne sonuç çıkar benim zararım adına yetersiz ehliyet olarak
Cezası ne kadarda o kadar para cezası cikar
Araba başkası adına karlı tarafın masrafını sigorta karışlar mı
Karşılar büyük ihtimalle
Bir tanidigin varsa onun ehliyetine işlem yaptirt kabul ederse
Kamyonet gozukuorsa ruhsata sorun olmaz
Ehliyet yetersizliğinden ceza yen kanl
Ne gibi bir ceza
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!