Moralim çok bozuldu?

Ehliyet sınavından 2 kere kaldım en yakın kız arkadasim bugün boş yolda bana arabayı verdi benim tek sorunum vites ve trafiğin yoğun olması 1 kalkış dedi ben 1e alamayınca debriyaja basmadan nasıl almayı düşünüyorsun dedi sonuna kadar bastım 1 aldım fazla gaz verdim 2ye geçir dedi geçirirken direksiyon hakimiyetini kaybettim arabaya çarpacaktım arkadaşım sola çevirdi otobana çıktık burada 3e alman gerekli dedi bas gaza baya dedi bastım 3e alamadım kendi aldı trafiğe geldik debriyaja bas sonuna kadar frene hafifçe dokun dedi yaptım vitesi 1 e al dedi kalkışta 1 e alacaksın her zaman dedi debriyajdan hemen çekmişim istop etti bana kızdı calistir arkada arabalar var diye bağırdı telaş oldum sonra dediği gibi çalıştırdım vitesleri bilmediğim için yanlış geçirdim hep sonra bana sağa çek dedi çektim kendi bindi sen araba falan kullanamazsın kaçıncı girişin hiç mi anlamadın vitesleri azda olsa bir insan bu kadar beyinsiz olamaz ben ilk eğitimde vitesi çözdüm senin sorunun vitesle nerde nasıl kullanacağını bilmiyorsun bizi sürükledin götürdün bir daha vermem ne dediklerimi yapıyorsun ne de anlıyorsun kafana göresin dedi ağlamamak için kendimi çok zor tuttum kendisi öğretmek istedi hevesli olduğum için ama hemen kızıyor o da haklı anlamam da sorun var benim anlayamaıyorum viteste çok zorluk yaşıyorum yolları bilmiyorum kuralları bilmiyorum ışıkları görmüyorum gaza basıyorum sürekli bana daha araba öğrenmeden gaza basıyorsun sürekli ne akılla verdim öldürecektin bizi dedi moralim alt üst oldu en yakın arkadaşım birde ondan nefret ediyorum
Moralim çok bozuldu?