Arabalar Hayalinizdeki gelin arabası hangisi? SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Yapay Zekaya Sor Abartmaya gerek yok bence böyle bir çiçek ile süslemek yeterli 🤣Evet düğününüzde hangi arabayı süslemek isterdiniz?#tutku 🖤 Hayalinizdeki gelin arabası hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Tofaş deeermişim şaka şaka mercedes güzel olurdu ya sa üstü açık bir araba çok tatlı olurdu ama düğün bir hayal kaldı ki arabayı düşeneyim 🤣🤣 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl sen bi koca faktörünü hallet araç kolay vosvos falan pembe renklı buluruz sana . 1 3 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Sponsor olacak mısın 😂 Yorumla burakistan35 +1 yıl reklam alacaksan tabi. Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Sadıç bekar yazarız arkaya Yorumla
NassıııYaa Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Süslemesi haftalarca sürecek olan arabayı, çünkü böyle bir şeye bindiğinde gelini bulamayabilirsin.https://youtu.be/JuE7-HOxm74 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl acunun uçağı hayalim 😌 😀😬😬 şaka be ya çok süslenmiş araba istemem her yanı çiçek her yani bantlı kurdele vs sade olsun bi çiçekle işte 2 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Arabalar konusunda 396 cevap paylaştı. Abartmaya gerek yok gayet yeterli 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gelin arabası hayal etmiyorum.. :D Arabaları seviyorum ama gelin arabası konsepti dışında sanırım daha çok.. Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
MyNameKaroline Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl şu an Range Rover kullanıyorum ve eğer evlenme gibi bir düşüncem olursa, Range Rover ile gitmek istiyorum 1 0 Yorumla
KintoUn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kiralık at düşünüyorum. Atı bile alacak para yok. Anca kiralarız 😂 1 0 Yorumla
ayse_c1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ben araba istemiyom :(( At la almaya gelsin banane banane 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. En lüks Volkswagen Passat veya Mercedes Viano, en kötü Renault Symbol veya ilk nesil Dacia Sandero. 1 0 Yorumla
BilgeHatun102535 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Bilmiyorum daha düşünmedim hayalinide kurmadım arabanın 1 0 Yorumla
theauzas Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Mümkünse egea, passat, honda civic, tofaş ve benzeri keko arabası olmasın yeter. Nefret ediyorum 1 0 Yorumla
beyzaaa66 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bizi dugun salonuna ordan evimize gotursun yeterli araba hayalim yok 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Maşallah hiç aşağı da oturmuyorsunuz hep yukarı. 1 5 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Hayallerimizde mi fakir olsun 😬 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Gerçekleşecek hayaller olmalı realist düşünceden yanayım :/ Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Kader de gülecekmiş belki 😄 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl İnşallah gülsün de ben yutarım lafımı Yorumla SaklıTutkular +1 yıl 👍😇 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Arabalar konusunda 486 cevap paylaştı. Fayton düşünüyorum ben 1 4 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Oooo Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Radyoda ne çalacak 😂 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl https://youtu.be/iAyFPOnsN1w😅😃 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Ahaha cok tatlı 🙈😂 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Vakti zamanında oldu o , aklım kalmadı 1 0 Yorumla
gizlilik_korunuyor Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evleniyimde araba istediğim gibi olmasada olur 1 0 Yorumla
Kaçın__Kurası Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Sponsor olsa seat leon fr alırdım. 😅 1 0 Yorumla
Ramiiramiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Çiçeğe gerek yok arabanın kendisi çiçek 1 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Vosvos 🤣 1 1 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Hojdir🤣 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 370 cevap paylaştı. RR Phantom 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Tofaş deeermişim şaka şaka mercedes güzel olurdu ya sa üstü açık bir araba çok tatlı olurdu ama düğün bir hayal kaldı ki arabayı düşeneyim 🤣🤣
sen bi koca faktörünü hallet araç kolay vosvos falan pembe renklı buluruz sana .
Sponsor olacak mısın 😂
reklam alacaksan tabi.
Sadıç bekar yazarız arkaya
Süslemesi haftalarca sürecek olan arabayı, çünkü böyle bir şeye bindiğinde gelini bulamayabilirsin.
https://youtu.be/JuE7-HOxm74Chevrolet İmpala 1967
acunun uçağı hayalim 😌 😀😬😬 şaka be ya çok süslenmiş araba istemem her yanı çiçek her yani bantlı kurdele vs sade olsun bi çiçekle işte
Abartmaya gerek yok gayet yeterli
Gelin arabası hayal etmiyorum.. :D Arabaları seviyorum ama gelin arabası konsepti dışında sanırım daha çok.. Keyifli geceler..
şu an Range Rover kullanıyorum ve eğer evlenme gibi bir düşüncem olursa, Range Rover ile gitmek istiyorum
Kiralık at düşünüyorum. Atı bile alacak para yok. Anca kiralarız 😂
Ben araba istemiyom :(( At la almaya gelsin banane banane
En lüks Volkswagen Passat veya Mercedes Viano, en kötü Renault Symbol veya ilk nesil Dacia Sandero.
Bilmiyorum daha düşünmedim hayalinide kurmadım arabanın
Mümkünse egea, passat, honda civic, tofaş ve benzeri keko arabası olmasın yeter. Nefret ediyorum
Bizi dugun salonuna ordan evimize gotursun yeterli araba hayalim yok
Hiç düşünmedim bunun da hayalini kuran var mı cidden sjsjsj
Kendi arabamla. Vaz 2115
Maşallah hiç aşağı da oturmuyorsunuz hep yukarı.
Hayallerimizde mi fakir olsun 😬
Gerçekleşecek hayaller olmalı realist düşünceden yanayım :/
Kader de gülecekmiş belki 😄
İnşallah gülsün de ben yutarım lafımı
👍😇
Fayton düşünüyorum ben
Oooo
Radyoda ne çalacak 😂
https://youtu.be/iAyFPOnsN1w
😅😃
Ahaha cok tatlı 🙈😂
Hayalimde gelin arabası yok