B sınıf ehliyete kullanabileceğim bir motosiklet istiyorum. Malum yakıt fiyatları zamlandırğı için artık arabayla işe gitmek mümkün değil. Az yakan masrafsız bir motosiklet almak istiyorum. Elektrikli dercih etmiyorum zaten benzinli de az yakıyor. Görünüş olarak klasik sevdiğim için karşıma hep şu çıkıyor sizce nasıl görünüyor?
Bende bunun kırmızısı vardı tavsiye ederim. Ekonomik, hoş ve klasik bi görüntüsü var.
Artı yönleri: -sürüşü zevkli ve kolay -gözler üzerinde -hafif
Eksi yönleri: -kaportası dandik yapılmış ve garajın yoksa çabuk çürüyor. -benzin göstergesi yok (ben bunu dert etmedim) -iki kişi bineceksen hiç iki kişilik değil, selesi uygun değil -jantları tel olduğu iÇin bozuk yollarda akort ayarı bozuluyor, Çelik jant takan var o da görselliği bozuyor
Çin motorları bile 17 binden başlıyor işe gidip gelmeye almak istiyorsun iyi hoş güzelde bir sabah marşa basacaksın aaa motor çalışmıyor hayda işe geç kaldın 😂
Görünüm olarak gayet hoş vintage duruyor görünümü ama bence çekici bir havası var.. Teknik özellikler açısından da işinize yarıyorsa daha ne olsun.. Keyifli günler..
4 ay önce başka model almak istiyordum ancak fiyatlar inanılmaz arttı şimdi de bir motora fazla para vermek istemediğimden en güzel bunu buldum ve ilk motorum olacak
Sanırım vitesli bu. Bloktan onu anladım. Güzel retro tarz hoş makıne. Bloğu 110 cc yaparsın mis gibi olur
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen dediğin gibi ama vitesi ters. En üstte N ve sırasıyla N-1-2-3-4 şeklinde aşağı iniyor. Dediğin gibi 110cc ye kolayca dönüyor ancak 50cc hali bile işimi görür