BMW kalitesi tartışılmaz daha önce büyük CC motorlar kullandım hemen her türü kullandım neredeyse ama BMW nin GS serisi efsane ötesidir. F650 de efsaneler arasında 🙂 Sorunsuz ve problemsiz bir makina Allah kaza bela vermesin
Hatta geçen hafta sonu bu hayvanı test ettim ve hastası oldum :)
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eski motor diye uzak duruyorlar ama kimse bilmiyor ki kaliteli motor 1200Gs Ler de güzel motor ama hayalimdeki motor r1150Gsa Allah kimseye kaza bela vermesin
Az elektronik tamamile safkan motor evet değeri bilinmiyor aslında bu tip motorların. Bakımları güzel yapıldıysa hiçbir problem yaşatmayacak makineler bunlar. Umarım en kısa sürede hayallerine kavuşursun 🙂 Tur içinde yolun açık olsun Allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle. Motorlardan pek anlamadığım için teknik yorum yapamıyorum, yorumlardan okuduğum kadarıyla güzel bir canavara benziyor
Şu anki ekonomik şartlara göre ayağını yerden kesse kâfi bence. Hem motorsiklet tutkunlarının onlara bebekleri gibi baktığını düşünürsek bu canavarda yarı yolda bırakmaz seni
Dikkat et lütfen, hoş sen ne kadar dikkatli olsan da arabalar pek etmiyor ama yine de olsun. Bir ara bende çok düşkündüm ama uzaktan tabi, pek nasip olmadı. Sonra geçti sanırım artık ya da unuttum
Tetiklemesi için önce ehliyet, sonra biraz pratik, sonra onu alabilecek ekonomi ve en önemlisi trafiğe çıkacak afedersin toto lazım biraz. Tetiklemesi gereken şeyler listesi epey uzun oldu
En İyi Cevaplar