Arkadaşlar 37 km için ortalama bir araç ne kadar benzin yakar. Karşı komşunun arabasına benzin doldurup babamı hastaneden alacağız. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Herkese hayırlı ramazanlar
Herkese hayırlı ramazanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sakami bu 40-50 lira diyenler. 50 liraya 2 bucuk litre benzin almiyor. Litrede sehirler arasi 14-18 km arasinda yakar, sehir ici dur kalk la, 7-10 km arasinda 1 litre yakar. 37+37=74 km yapar. En az 100 lira kesin yakar. Arabasina şoföre gore degisir. 90-120 tl arasi yakar. Gazli ise en az 65- 75 arasi yakar. Benzin fiyatlarından haberiniz mi yok 40-50 lira gibi rakam cikariyorsunuz. 100 liralik koyman lazim. En garantilisi.
Km ye 1 lira yaksa 37 lira yakar. Tabi motorun kaçtık olduğuna bağlı. Birde benzin fiyatına. En babası 50 lira yakar.
Şehir içi şehir dışı yakıt değişir. Motor hacmine göre, dizel benzin durumuna göre de değişir. Ama 100 TL yi gözden çıkart.
Km'de 1,5 ile 1,80 TL arasında yakar hesapla işte oradan ortalama olarak 1,65 alırsak 61 TL tutar at 100 liralık düz hesap rahat olsun
At 100 tl gider dönersin öyle çok ince hesap yapmaya gerek yok araba varsa doyuracaksın karnını
Hımm devir tasarruf devri olunca başka oluyor işte 😊
Teşekkür ederim 😊
Yok hayır haklısın tamam da örnek veriyorum ben şimdi Kadıköye gidip geleceğim çok ince hesap yapamam ki Pendikden gidiyorsam örneğin ortalama 100 150 atmam gerekir ucu ucuna olmaz yani bunun dur kalkı var yokuşu inişi tutuşu motor durumu vs vs değişik etkenlere sebep olabilecek sorun çok
Hımm. Aslında amacım ne eksik ne fazla ortalama bişey vermek istiyorum. Bu da anladığım kadarıyla 70-80 gibi bulur. En sağlıklısı 100 TL ateşlemek. Ne yapalım otobüsle gelmekten iyidir 😊
Kesinlikle, aracın komşunun olduğunu gözümden kaçırmışım, 70 80 yetmez ya 37 kilometre diyorsun benzin birde pahalı az yakar çok kaçar olması araba 1.4 olması lazım
Aslında 37 km gidiş dönüş toplamını içeriyor yani toplam alacağım yol o kadar zaten ona göre 100 lira fazla mı okur ki
Ben böyle bir durum ile karşılaşırsam eğer 50 tl atarım azalınca nerde azaldıysa ona göre 30 ya da bir 50 daha atarım
Kızımız sosyete ama evde araba yok. Allah şifa versin.
Olmayınca olmuyor işte 😊
Canın sağolsun. Kalbin güzel olsun
Teşekkür ederim. 😊
Tekrar geçmiş olsun
50 TL alsan yeter ha garanti olsun diyorsan da 60-70 TL arası benzin al kafan rahat olsun
Ben ortalama 60 liralık benzin alayım o zaman. Çok teşekkür ederim
Rica ederim geçmiş olsun
Sağolasın. Allah kimseyi hastanelere düşürmesin
Amin
Amin
şehir içi farklı uzun yol farklı eğer dur kalkla olursa daha fazla normal hızda mesela uzun yolda 4.5 litre 100 km de ama şehir içinde 13-14 litre yakar 100 km yani 40 km desek yaklaşık hep şehir içi ise 5-6 litre yani 100 tl lik benzin alın yeter
Şehir hastanesine gideceğiz pek dur kalk olmayacak 100 TL tutar mı ki bilemedim
yani benzin olmuş 21 lira litresi 1 litre ile 8-10 km gidersin dur kalklarla ama 60-70 tutsada 100 koymanız lazım
Hımm tamam. Ben öyle yapayım en iyisi. Kimseye mahçup olmamak lagzım
Tamam benbcede
Yardımın için teşekkür ederim 😊
rica ederim
az yakan bir arabyla gidiş dönüş 40 lira civarı tutar
Araba ortalama bir model gerçi hiç anlamam ama lüks değil onu biliyorum. Çok teşekkür ederim
Önrmli drğil 😊
50 atesle goturup getirir o km ye
Çok çok teşekkür ederim
Arabada benzin var mı diye sor var derse tanamdir
gidiş geliş mi? yoksa 37X2 mi?
ve arabası dizel mi benzinli i? lpg si varsa daha az yakar
ticari taksiyle gidin adama ne eziyet ediyorsunuz?
37 km yi 242,90 liraya gidiyor ticari taksi tabiki istanbulsa eğer bide geliş varsa 485 lira yapar yani adama 100 liralık benzin alsanız hicbisey diiil hayat aşırı pahalandi benzinin litresi 21 lira? bide olaya bu tarafından bakın
lütfedip cevap bile yazmamış hıh 🤔
yok yok 10 lira koyun
40 50
Teşekkür ederim 😊
2 litre yakar rahat
50 liralık benzin yeterli olur mu
Evet
Çok teşekkür ederim
100-120₺ yakar onun
Araç modeli?
50 tl yakar
Çok teşekkür ederim