Kendimiz yıkıyorum köpüklüyoruz suluyoruz çok zevkli ve keyifli bir aktivite oluyor bizim için sonra içini de temizliyoruz bezle her yerini siliyoruz tüm detayları temizlemeye özen gösteriyoruz. Seviyoruz arabayla ilgilenmeyi sonra güzel bir yemek toksak kahve oh mis mükemmel bir gün 👸🌸
Genelde vaktim varsa dışını petrol istasyonunda bulunan köpük kurutma da içeren makinada yikatiyorum. Ama iç dış olursa genelde oto yıkama. Hatta otopark sıkıntısı olan bir bölgeye gitmissem yikamaciya veriyorum. Hem otopark arama derdim olmuyor hem de ben gelene kadar araba yıkanmış oluyor. Bir ara İstanbul'a gitmiştim, bu yöntemle her gün araba yikattim 😂😂😂
Garajda her türlü yıkama için alet var, yıkamacıya versem gibi adam arabamı yıkamıyor, parasını kazanıyor. Haftasonları çalışmıyorum zaten önce detaylı iç temizlik sonra dış temizlik, kaput altı ve jantlar.
bizim İstanbul'da cilalı parlatmalı yıkayan otomatk makina var toplam 4 dakikada araba pırıl pırıl çıkıyor, hemen çıkışındada süpürge var, spüpürge 3tl, waxlı yıkama artı kurutma 20TL haftada bir girerim
120 lira biraz abartılı geldi bana ama arabanın markası modeli ve yıkattığın yerin ekonomik düzeyi de önemli. Ben Ankara’da en son 60 liraya yıkatmıştım bir Avm’de
Kendim yıkarım ayrıca arabasını benim gibi çok sevenler genelde bunu yapar kulaklığını takıp müzik dinleyerek arabanı yıkamak çok güzel olay ileride çok param olsa bile yine de kendim yıkarım başkasına yıkatmam 😀
Jdhdhd😂😂 gorsek atacaktim linçlenirim diye atamadim bizim ilçede belediye izin vermiyor. Verse yapacagim ilk iş ekstra 😂5 rus bacıyı koycam gelsin paralar