Arabalar Fotoğraftaki arabanın markasını bilebilir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sadece bu kısmından hangi marka ve model olduğunu bulabilirmisin? Fotoğraftaki arabanın markasını bilebilir misiniz? Cevapla Marka Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 65 veya 67 impala olması lazım yılından emin değilim 2 1 Yorumla Soran +1 yıl doğru 67 Yorumla
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl 67 Impala 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Doğruu Yorumla Zlatan_red +1 yıl eyvallah reis. Yorumla Soran +1 yıl ilgin var demekki klasiklere sadece ufak kısmından tanıyabildin Yorumla Zlatan_red +1 yıl arabaları çok sevyorum Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Cadillac Eldorado'ya benzettim. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl MAalesefff Yorumla
Respect067 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl chovrelet impala 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru bro Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Chevy. 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Nayırr Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Savrole iste ne hayir mk Yorumla Soran +1 yıl Pardon ben Cherry diye okudum ya doğru bilmişsin jgndh modelinide tanıyormusun Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Yok be o kadar degel. Yorumla Soran +1 yıl 67 impala Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Klas. Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 370 cevap paylaştı. Tek kapı 67, direksiz gibi duruyo 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Chevy İmpala 67 0 2 Yorumla KnightsSword +1 yıl Supernatural izleyenlerin gözünden kaçmaz Yorumla Soran +1 yıl efsaneeee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
65 veya 67 impala olması lazım yılından emin değilim
doğru 67
67 Impala
Doğruu
eyvallah reis.
ilgin var demekki klasiklere sadece ufak kısmından tanıyabildin
arabaları çok sevyorum
Cadillac Eldorado'ya benzettim.
MAalesefff