R line Arteon kullanıyorum, yükselen piyasa nedeniyle de bir türlü satamıyorum. Bizim gibilere aşiret paket Possot yakışır :)
Güncellemeler
+1 yıl
Müteahhitlik yapıyorum arkadaşlar, pederin arabalarıyla beraber toplam 5 tane aracımız bulunuyor. Babam bu zamana kadar bana 5 lira vermiş değil, kendim çalıştım ve şuanda da yiyorum :)
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
13
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Baba parası kokusu geldi :D Baba parası değil de okul okumuş meslek edinmiş kendin biriktirip almışsan üzerine alınma.
2
10 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Babam 5 para vermedi diyorsun da adam yanında çalıştırmış. Sana hazır tepside sunmuş zaten her şeyi. Kalkıp illa eline para tutturması demek değildir baba parası yemek, tabi işine geldiği gibi anlamak istersen sen bilirsin 😂 Müteahhitlik yapan baban mıydı? Eğer cevabı evetse baba parası yemişsin. Eğer kendin 0dan şirket açmış sermaye aktarmışsan o zaman baba parası olmaz.
Babam bana hazır tepsi sunmadı dostum, 30 yaşındayım ve bu yaşıma kadar amelelik yaptım. Babam bana kendin çalış kendin ye derdi hep, 20 yaşındayken 100 kiloluk alçıyı 7. Kata çıkardığımı bilirim. Sabahın 5’inde şantiyeye gidip işçilere çay yapar, kahvaltıyı hep beraber yaptıktan sonra üstümü değiştirir amelelik yapardım. Babam bana hiçbir şey vermedi dostum, verseydi altımda arteon olmazdı :)
Babam müteahhit ben ise yanında çalışandım, normal işçiler gibi maaş günü geldiği zaman maaşımı alırdım. Asla ama asla lüks takılan, havalara giren tiplerden olmadım. Sabahın 5’inden akşamın 8’ine kadar şantiyede amelelik yapardım
Baban belli ki kendisi inşaat sektöründe ve seni de yanıns almış, kademe kademe yükseltmiş işi öğren diye. Eğer öyle olmasa inşaatta çalışan her amelenin altında bu araç olurdu.
Diğer işçilerin de altında arabaları var dostum, ben 25 yaşında esas olarak müteahhitlik yapmaya başladım. Arnavutköy’de fabrika inşaatımız var, ödenek olarak aldığım parayla almıştım bu arabayı lakin yükselen piyasa nedeniyle de satamıyorum. 2020 model A6 var aklımda hayırlısı bakalım kardeşim
Şantiye’ye 1,4 benzin ve urban paketini almıştım, en ufak yokuşta 1. Vitese düşüyordu hatta ve hatta doğana bile geçiliyordum. Sattım gitti valla dostum, Tofaş’a geçilmek bana çok koymuştu 😂😂
1.4’lerinden haberin yok galiba, 6 ileri vites ve 1.4 olunca yokuş yukarı yollarda Çin malı arabalar gibi oluyordu. Düz yollarda bana mısın demiyordu valla
İznik Yenişehir yolu bilirnisin bilmem o virajları ve ramplari 1.4 benzinlisi ile ha o dediğin kuş serisi dediklerin ne hikmetse hep plaka ışıklarını görüyordu. 1.3 sof yazılımı ilede 1.6 golf TDI nereye nasıl gideceğini sapıtıyor... Bazı şeyler şoförlük ile alakalı arabayı tanıma ile alakalı.
Babam 34 senelik şöfördür, eskiden yurt dışına ambar yükü çekerdi. Ona bile kullandırttım lakin sorun düşük tork ve 6 ileri vites olmasıydı, Çin üretimi araçlar gibi yokuşta eşşekleşiyor, düz yolda bastın mı gidiyordu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Baba parası kokusu geldi :D
Baba parası değil de okul okumuş meslek edinmiş kendin biriktirip almışsan üzerine alınma.
Babam 5 para vermedi diyorsun da adam yanında çalıştırmış.
Sana hazır tepside sunmuş zaten her şeyi.
Kalkıp illa eline para tutturması demek değildir baba parası yemek, tabi işine geldiği gibi anlamak istersen sen bilirsin 😂
Müteahhitlik yapan baban mıydı? Eğer cevabı evetse baba parası yemişsin.
Eğer kendin 0dan şirket açmış sermaye aktarmışsan o zaman baba parası olmaz.
Babam bana hazır tepsi sunmadı dostum, 30 yaşındayım ve bu yaşıma kadar amelelik yaptım. Babam bana kendin çalış kendin ye derdi hep, 20 yaşındayken 100 kiloluk alçıyı 7. Kata çıkardığımı bilirim. Sabahın 5’inde şantiyeye gidip işçilere çay yapar, kahvaltıyı hep beraber yaptıktan sonra üstümü değiştirir amelelik yapardım. Babam bana hiçbir şey vermedi dostum, verseydi altımda arteon olmazdı :)
Baban işsiz miydi yani
Ya da kendisi inşaat sektöründe değil mi?
Ayrıca 30 yaşındayım diyorsun, 10 sene önce çalışıyorum diyorsun.
10 sene önce bu aracın fiyatı ne durumdaydı sence 😄
Babam müteahhit ben ise yanında çalışandım, normal işçiler gibi maaş günü geldiği zaman maaşımı alırdım. Asla ama asla lüks takılan, havalara giren tiplerden olmadım. Sabahın 5’inden akşamın 8’ine kadar şantiyede amelelik yapardım
Baban belli ki kendisi inşaat sektöründe ve seni de yanıns almış, kademe kademe yükseltmiş işi öğren diye.
Eğer öyle olmasa inşaatta çalışan her amelenin altında bu araç olurdu.
Peki sorayım sana, diğer normal işçilerde bu araba var mı? Yoksa sadece babası müteahhit olanda mı var ?
Diğer işçilerin de altında arabaları var dostum, ben 25 yaşında esas olarak müteahhitlik yapmaya başladım. Arnavutköy’de fabrika inşaatımız var, ödenek olarak aldığım parayla almıştım bu arabayı lakin yükselen piyasa nedeniyle de satamıyorum. 2020 model A6 var aklımda hayırlısı bakalım kardeşim
Demek istediğimle biraz alakasız oldu yazdıkların ama anlayan anlamıştır demek istediğimi.
2014 Seat Leon 1.4 TSI FR
Keşke piyasa biraz düzelse de şunu satıp otomatik bir şeyler alsak...
2019 egea 1.3 easy var gariban işi
Şantiye’ye 1,4 benzin ve urban paketini almıştım, en ufak yokuşta 1. Vitese düşüyordu hatta ve hatta doğana bile geçiliyordum. Sattım gitti valla dostum, Tofaş’a geçilmek bana çok koymuştu 😂😂
Sen Arba kullanmayi bilmiyorsun o zaman
1.4’lerinden haberin yok galiba, 6 ileri vites ve 1.4 olunca yokuş yukarı yollarda Çin malı arabalar gibi oluyordu. Düz yollarda bana mısın demiyordu valla
İznik Yenişehir yolu bilirnisin bilmem o virajları ve ramplari 1.4 benzinlisi ile ha o dediğin kuş serisi dediklerin ne hikmetse hep plaka ışıklarını görüyordu. 1.3 sof yazılımı ilede 1.6 golf TDI nereye nasıl gideceğini sapıtıyor... Bazı şeyler şoförlük ile alakalı arabayı tanıma ile alakalı.
Babam 34 senelik şöfördür, eskiden yurt dışına ambar yükü çekerdi. Ona bile kullandırttım lakin sorun düşük tork ve 6 ileri vites olmasıydı, Çin üretimi araçlar gibi yokuşta eşşekleşiyor, düz yolda bastın mı gidiyordu
Kendi paramla aldığım ilk aracım sedona 610 yol bisikleti
Suzuki carry 1998 ❤️😍😂😌
CC'im vardı sattım :/
Hani her model araç kullandım 😁
Golf R 4 Motion mükemmel araba Orjinal Rengi Mavi Hayalim 🤌🤤
mercedes b180 ve toyota corolla..
İ 30 Elite plus kullanıyorum
Golf
Renault Clio Symbol
Bentley Continental & Jaguar XJ
Audi A4
Arabam yok