Bugatti tasarım olarak hiç hoşuma gitmiyor, o yüzden diğerini seçerim. Bir de ben hız tutkunuyum ya.. Sürekli radar yemekten zaten bıktım.. Allah biliyor da, çok yüksek beygirli aracım olursa kesin kaza yapar ölürüm diye olmuyor herhalde shdksh
Bugatti weyron özellikle kendini kanıtlamış bir makina. 0-400 km\h ve 400-00 km\h sadece 4.5 km içinde gerçekleşiyor. Lotus ise çok estetik ve özellikle en güçlü araçlardan nissan gtr~r35 ile yarışabilecek bir araç. Ama Bugatti'den yana oy kullanıyorum.
Tabi ki Lotus.. Yılların efsane markasıdır aslında pek bileni de yoktur. Gerçi şimdilerde Proton bünyesi altında.. Bence spor araba konusunda oldukça başarılılar..
GMC Yukon Denali tabiki. Lotus ve Bugatti ne öyle alçacık arkadaşlar mangala çağırsa altı sürtecek diye gidemezsin bile. Bagaj yok ben de mangalımı yanımda taşıyamam. O yüzden çık olmaz onlar. Bana bunu verin. 2000 değil ama 426 beygir de yabana atılacak bir güç değil. V8 6.2L
Kesinlikle ikisini de almazdım. En önemli sebebi işitme engelliyim. Engelli ehliyetim nedeniyle, 1950 cc ve üzeri motor hacmine sahip araç kullanmam yasak. Bunları kullanabilmem için, beni Almanya'daki Nürburgring yarış pistine çağırsınlar, orada test sürüşü yapayım yeter.
Lotus Türkiye'nin yollarına göre değil. Benzinliğe girişte altı sürter. Yoksa Huracan, Egoista'yı tercih ederim. Erişebileceğim ve istediğim de Lexus LC 500 onu demek istiyorum. Hem diğerlerinin ustası yok 😂
Oldum olası lüks merakım yoktur. Arkadaşlarımın lüks araç ve evlerini gördüğümde hayran kalmış numarası yapmakta bile maharetli değilim.1.3 multijet paliomla gayet mutlu ve huzurluyum :D