Arabalar Araba almak istiyorum 450.000 TL var kenarda. Sizce sıfır model araba olarak hangisini almalıyım? _Duyguca Takip Et Xper 1 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Açıkcası araba işlerinden pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.. Güncellemeler+1 yıl Araba modeli sormuştum siz edebiyat yapmışsınız:) Araba almak istiyorum 450.000 TL var kenarda. Sizce sıfır model araba olarak hangisini almalıyım? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl www.sifiraracal.com/.../opel-crossland-5827-VS-ford-ecosport-4819Buna bir bak özel çok güzel 1 5 Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Opel çok güzel ve şık Yorumla _Duyguca +1 yıl Toyota corolla 2022 nasıl sence Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl www.sifiraracal.com/.../ford-focus-sedan-4056-VS-toyota-corolla-5810Corolla da çok güzel bir otomobil Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Servisini yaptır yolda bırakmaz ayrıca konforlu Yorumla _Duyguca +1 yıl Audiye benzettim hoşuma gitti :) ama sanırım audinin parçaları turkiyede zor bulunuyomus dogrumu? Yorumla
BayAlfonzoo Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Sıfır almak daha mantıklı. Sonuçta yeni yenidir. O fiyatlara en iyisi Egea Cros bende ynei aldım. Kapak fotomda var bakabilirsin 1 0 Yorumla
HedefimizPara Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl alma dıyenlere bakma al guzel bı sıfır araba seneye 2 katına cıkar onun değerigolf ya da audi alabılırsın 0 1 Yorumla _Duyguca +1 yıl Arabada bakmam gereken en önemli şey ne peki? Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Çok mu lazım araba, al bi bisiklet havalarda ısınıyor oh mis hem spor hem ulaşım 😅😅😂 0 0 Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İstediğin özellikleri, kasa tipini, donanım özelliklerini söylersen daha spesifik yardımcı oluruz 0 0 Yorumla
Sinyal_Yok Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 450 bin TL ile bir tsnedaire al içine kiracı şok her ay gelen kira ile araba taksidini öde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu fiyata sıfır model alabileceğin arabalar az çok belli, aslında çok da seçeneğin yok doğrusu, ihtiyaçların doğrultusunda tercihini kullan bence 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Bu zamanda araba alınmaz 0 2 Yorumla _Duyguca +1 yıl Acil ihtiyaç diyelim Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Benzine ha bire zam geliyor durumun iyiyse alabilirsin o ayrı Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bence kenarda durmasın bana ver boş ver arabayı 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Beğendiğini al 0 1 Yorumla Richardgör +1 yıl Zevkini nereden bilelim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
www.sifiraracal.com/.../opel-crossland-5827-VS-ford-ecosport-4819
Buna bir bak özel çok güzel
Opel çok güzel ve şık
Toyota corolla 2022 nasıl sence
www.sifiraracal.com/.../ford-focus-sedan-4056-VS-toyota-corolla-5810
Corolla da çok güzel bir otomobil
Servisini yaptır yolda bırakmaz ayrıca konforlu
Audiye benzettim hoşuma gitti :) ama sanırım audinin parçaları turkiyede zor bulunuyomus dogrumu?
Sıfır almak daha mantıklı. Sonuçta yeni yenidir. O fiyatlara en iyisi Egea Cros bende ynei aldım. Kapak fotomda var bakabilirsin
alma dıyenlere bakma al guzel bı sıfır araba seneye 2 katına cıkar onun değeri
golf ya da audi alabılırsın
Arabada bakmam gereken en önemli şey ne peki?
Çok mu lazım araba, al bi bisiklet havalarda ısınıyor oh mis hem spor hem ulaşım 😅😅😂
İstediğin özellikleri, kasa tipini, donanım özelliklerini söylersen daha spesifik yardımcı oluruz
450 bin TL ile bir tsnedaire al içine kiracı şok her ay gelen kira ile araba taksidini öde
Bu fiyata sıfır model alabileceğin arabalar az çok belli, aslında çok da seçeneğin yok doğrusu, ihtiyaçların doğrultusunda tercihini kullan bence
Bu zamanda araba alınmaz
Acil ihtiyaç diyelim
Benzine ha bire zam geliyor durumun iyiyse alabilirsin o ayrı
Bence kenarda durmasın bana ver boş ver arabayı
Beğendiğini al
Zevkini nereden bilelim
Golf al
Seçenek çok
Şoforun olam mi🤣
Egea olur o paraya