Kaza oldu, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Şehir içinde 50 cc motor kullanıyordum. Kırmızı ışıkta tüm araçlar durdu. Bende yavaş yavaş öne doğru yanaşıyordum. Bir yaya önüme doğru atladı aniden durmaya çalıştım. Motorun arka tekeri kaydı neredeyse düşecektim. Öndeki araba da çok hafif geriye yanaşıyordu o sırada motorun ucu onun aracının arkasına biraz çarptı. Ama gerçekten çok çok hafif değdi. Aracı resmen çürükmüş o kadarcık çarpmayla sol sinyali ucundan kırıldı. Çok minik bir kısmı. Sonra adam celallendi indi arabadan sanki çok ağır bir hasar almış gibi tavırlara girdi. Arkaya gecti kendi aracını çekerken benim motorun plakasını da çekmiş. Neyse yeşil yanınca bana tamam git diye eliyle işaret etti bende gittim. Yaklaşık 30 dk sonra beni polis aradı çarpıp kaçmışsınız vs dedi. Gelmeniz gerekiyor dedi. Bugün gelemem ayrıca olay böyle böyle oldu diye anlattım. Adamla da konuştum bana diyor ki sana dava açarsam 7-8 bin ödersin 1-2 binle işi kapatalım diyor. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Kaza oldu, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?