Kızlar Bir Adım ÖneKışın araba ile gidiyordum ama havalar ısınınca yürüyerek gidip gelebiliyorum. Şanslı gruptayım bence. Siz peki nasıl gidiyorsunuz işe?
Arabayla gidiyorum, malum komşumla birlikte gider geliriz. Arabam benzin LPG'li olduğundan dolayı az yakıyor. Yürüyerek 1 saatten fazla sürüyor; ama yakınımızdaki mezarlıktaki köpekler tehlikeli ve yürümeye korkuyoruz. Her sabah biz dahil her arabayı kovalıyor. Bisikletle bir kez gittim; ama çok yordu. Kullanmakta olduğum bisiklet yaşlı ve eskisi gibi hızlanmıyor. Onunla 1,5 saatte gidebiliyorum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yağmur varsa araba.. Yoksa yaya 🚶.. Bir gün aldım arabayı ev tarafına yağmur yağıyor.. İşe yaklaştım günlük güneşlik.. Dikiz aynasından bakıyorum arka taraf da kara bulutlar dönüyor.. Önüme bakıyorum günlük güneşlik
Yakın olduğu için aslında yürüyerek gidebilirim ama arabanın rahatlığına konfotuna alışınca sevince insan hep arabayla gitmek istiyor bırakmak istemiyor kış ayında özellikle çom rahat ama yaz aylarında çok da ihtiyac duymaya gerek yok güzel havalarda insan biraz yürüyerek sallana sallana gitmeyi ister canım ben istiyorum şahsen