Mazot filtresini orijinal aldım. Yağ filtresi, karbonlu polen filtresi ve hava filtresi mann marka..
Kullanıp memnun olduğunuz ya da memnun olmadığınız markalar var mı? Kararı direkt servise ya da ustanıza mı bırakıyorsunuz? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Aracınızın filtre takımlarını değiştirirken tercih ettiğiniz bir marka var mı?
Ben alıp değiştirmedim; lakin çok büyük bir ihtimalle boş alırım. Firmanın ekspertizi bile saat gibi çalışıyor, eğitim almış kitabına göre yapıyor. Ve ne demiş boş "İnsanların güvenini kaybetmek yerine para kaybetmeyi yeğlerim." Demiş.
Yani diyor ki " Her sevgili bir değil, benim kaderimi başkasına yazdım, ben sevdiğini biliyordum; ama sen beni başkasıyla değiştin.
Titreyerek sabah günü senin çifliğinde dolanıyorum. Başıboş şuursuzca, bu yaptığın mümkün değil.
Sensiz ben ne yaparım.
Gecem, gündüzüm bir oldu, yolunu gözler oldum. Sen benim için öldün, başkalarının sevdiği geldi, ah sevgili sen iyi günlerimde yüreğimi nasıl dağıttın.
Gece herkese gece de, ben günlerdir uykusuzum." Diyor. Dinleyince rahatlama geldi teşekkürler.
Bu konularda doğru tercih yapamayacağımı düşündüğüm için genelde ailemden yardım alırım kendi arabam olsa. Ama sadece kullanıcı olduğum için şu an öyle bir sorunum yok 😂
En İyi Cevaplar