+1 yılmilyarder olsam yapmayacağım bir hareket. sadece araç olarak değil, yeni aldığı üst model telefonla yapanlar da var, görgüsüzlük hepsi sonuçta ne oldum delisi sonradan görme. er adam gövde gösterisini yürek gerektiren yanlarıyla yapar, örneğin biri beni sürekli tehdit etse alırım arkama babayiğitlerimi toplu şekilde poz verir atarım whatsappdan yanıtı. veya askerler silahlarla poz verir mesela, gövde gösterisi o dur işte, düşmana göz dağı vermek.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hmm iyi niyetli düşünecek olursak güzel bir fotoğraf çektirmek için yapıyor olabilir bunu yapan kişi. Belki arabalara merakı var ve o arabayı da güzel buluyordur ama diğer resimlerine de bence bakılmalı çektiği.
Aklıma Adil Yıldırım geldi. O gösteriş yapmayı seven erkek türünden bahsetmişti. İşte pahalı restoranlara götürür kadınları , pahalı arabalarla gider kadınlarla buluşmaya, insanların ona saygı duyduğunu ve hürmet gösterdiğini kadına göstermeye çalışır vs tarzinda. Eğer dediğin erkekse bu türe sahip olabilir belki. Sosyal medyada da kadınların dikkatini zenginlikle vs çekmek için de yapıyor olabilir.00 Yorumla
+1 yılO araba gerçekten ilgisini çeker ve bu sebepten kadraja alır ona okey, mesela 60-70 li modellerde bir araç gördüğümde bunu bende yaparım o anı ölümsüzleştirmek için ama bunu o araba ile gram ilgisi olmayıp ehehehe mk fakirlerleri dercesine gösteriş için yaparak görgüsüzlük edenlerde var.
01 Yorumla- +1 yıl
Misal fotodaki kız öyle gibi, yapmacıklık kokuyor. Bukadar doğal olmamayı nasıl beceriyor bu insanlar, ben uğraşsam bu kadar kasıntı olamam.
+1 yılGösteriş ve etrafa hava atmak boş ve gereksiz davranışlar önemli olan arabanın üst model ve pahalı olması değil senin nasıl bir insan olduğun önemli yani karakterinle, kişiliyinle, ahlakıyla, vicdanınla, dürüstlüğünle kısacası iyi insan olup olmadığın meselesi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
+1 yılaraç kültürü yasayan ülke tartısmasız aracın dogdugu yer amerika . 1940 tan bu yana kulturlerı mevcut ve alım guclerı yuksek oldugu ıcın evdekı camasır makınası muamelesı yapıyorlar.
az gelısmıs olan türkiye gibi ulkelerde ise 85 sonrası ithalat demonte sanayi ile arac kulturu olusmaya basladı. ozel tuketım gorulmesı hukumetlerın dolaylı vergı adı altında vergılendırmelerı gıbı etkenlerle arac ulkemızde lux tuketım olmus gucun sımgesı halıne gelmıstır.
ulkemızde ego ile ılgılı cıddı bır sorun olup , aracından canlı yayın yapan arac ıle foto cektıren ve profıl fotosu dahıl arac ve aracla olan kısıler kastrasyon kompleksi olan obsesif kompülsif atakları olan , halk dili ile sonradan görmede tabir edeceğimiz , acilen araçları ile birlikte toplatılması gereken kişilerdir.11 Yorumla- +1 yıl
Düğün arabasına yazı yazdırmak kekoluk mu? ↗ bu soruma da beklerim 🌸👸🙏
+1 yılAslında bu niyete göre değişir. Örneğin ben araba aşığı bir kişiyim bu yüzden eğer araba ile fotoğraf çekiliyorsam bu araba tutkum olduğu içindir. Bazı kimselerin niyeti farklı olabiliyor bu niyete örnek vermek gerekirse şöyle; bunu gören kişi bana vay be ne güzel arabaya sahip desin, bu niyetteki kişi görgüsüzdür ve kişiliği ile ilgili problemleri vardır.
12 Yorumla- +1 yıl
Düğün arabasına yazı yazdırmak kekoluk mu? ↗ bu soruma da beklerim 🙏🌸👸
- +1 yıl
Görüş paylaşmıştım zaten onda
+1 yılGösteriş budalası da denilebilir ama önemli olan bunu art niyetle yapmamak.
21 Yorumla- +1 yıl
Düğün arabasına yazı yazdırmak kekoluk mu? ↗ bu soruma da beklerim 🌸🙏👸
- Arabalar konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılPahalı arabaları bir başarı olarak görmüyorum. Araba oturduğun yerde para harcayan bir şey. Ölü yatırım. Bununla gururlanmak sadece ölüme kafa atmak gibi absürt bir şey.
Gösterişi simgeliyor. Yarım saat sonra birinin aracı hurda yapıp yapmayacağı belirsiz11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılİnsanlar kendilerini göstermeyi, fark edilmeyi, bir bulmaca gibi çözülmeyi, kimsenin bulamayacağı ama bulunduğu zaman o insan için en değerli şey olacaklarını hissettirmek ister. Bunları da farklı şekillerde gösterirler.
11 Yorumla- +1 yıl
Düğün arabasına yazı yazdırmak kekoluk mu? ↗ bu soruma da beklerim 👸🙏🌸
Her zaman değil. Bazıları zenginliğin içinde doğup büyümüştür, bazıları daha sonra ite kaka zengin olmuştur örneğin; bu en temel ayrımlardan biri zaten. Bunun ötesinde huya suya vs. ye göre pek çok ayrı anlamı olabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Düğün arabasına yazı yazdırmak kekoluk mu? ↗ bu soruma da beklerim 👸🌸🙏
Bana çekici geliyor.
Yani gövde gösterisinden ziyade şov
Çünkü insan kendini sergilemeyi sever fiziği ile güzelliği ile seksiliği ile sadece bir gövde değil bana göre11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılyeni şimdi ne amaçla çekildiğine göre de değişir. manzaraya karşı güzel çıkan görsellerde var. ama şimdi sırf arabasını göstermek amaçlı çekilen pozlar samimi gelmiyor.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBen o şekilde görmüyorum. Farklı anlamları olabiliyor. Fotoğrafı görenlerde, en az çektirenler kadar biliyor ki, bu durum devamlılık arz etmiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Tabiki
+1 yılkesinlikle silikon başka açıklaması olabilemez 😀😂😂
27 Yorumla- +1 yıl
Hahaha oladabilir ama aşırı doğal geliyor gözüme 😂😂
- +1 yıl
evet doğal :/ ama bu japonlar herşeyi yapar belki de yedi silikonu memelerine gitti 😔 kıskanmadık 😀
- +1 yıl
Emann bışşveer eninde sonunda toprak olup gidicez kendimi bu şekilde motive ediyorum 😂😂
- +1 yıl
evet 😬😬😂😂
- +1 yıl
Tanımadığım her karıyı kıskanacak olsaydım evin yolunu bulamazdım 🤣🤣🤣🤪
Hayir gorgusuzlukdur hiç yapmadım çok da imkanım vardi
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKisiden kioy degisebilir. Erkekse gosteris merakliidir kim oldum delisidir. Bayansa kasardir.
13 Yorumla- +1 yıl
Düğün arabasına yazı yazdırmak kekoluk mu? ↗ bu soruma da beklerim
- +1 yıl
Bari cevabi begenseydin. Hep ayni seyi ypoyon. Yol suraya beklerim yok buraya ama begenme yok
- +1 yıl
Elbette beğenirim ne demek
+1 yılHayır sonradan görme olduğunu gösterir hjasjsaghıjs
11 Yorumla- +1 yıl
hayır sadece ulaşamayacağımız hayallere hayalde olsa sarılıp resim çektirmek
11 Yorumla- +1 yıl
Fikir ve görüşlerimiz tırnak kadar umurunda değil, dümene gerek yok 😂
111 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Neden kii🤭🤣
- +1 yıl
Seni farklı bir şekilde davet edicem bir dahakine o zaman samimi bulursun belkim🤭🤣
- +1 yıl
Gidişat onu gösteriyor
- +1 yıl
Sus saçımı yolmaya kalktın bişi demedim sana 🤣🤪
+1 yılöyle gösteriş olduğunu düşünmek istemem, arabaya olan sevgidendir
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBana göre kekoluktan başka bir şey değil. Gösterişe gerek yok...
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılevet ve dünyada ki en boş gövde gösterisidir zira asıl olay sen bile değilsin maddi şeyler üzerinden yaşanan hiç bir şey bir köke bir anlama sahip değildir, ''sahip oldukların bir gün sana sahip olur''
00 YorumlaFotoğraf çekilmek saçmalıktan ibarettir hanımefendi
10 YorumlaTabiki de gövde gösterisi. Sonuçta temel ihtiyaçları karşılayan ( ısıtma, soğutma, arıza yapmama) bunları karşılayan her araç iş görür. İnsanların model ve marka takıntısının sebebi gösteriş zaten
00 Yorumla
+1 yılBencede hem govde gosterisi hemde cekiciligi ortada sana kırmızı cok yakışıyor 😉
11 Yorumla- +1 yıl
Düğün arabasına yazı yazdırmak kekoluk mu? ↗ bu soruma da beklerim 🙏👸🌸
+1 yılKişisine göre değişir kimisi hava atmak için atıyo gereksiz bence bana göre
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBence hoş bir görüntü özellikle motorsiklet üzerinde. Tabiki gövde gösteri
11 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen beklersen ben gelirim:-)) sevmiyorum öyle ftolar görselgüzell
11 Yorumla- +1 yıl
Düğün arabasına yazı yazdırmak kekoluk mu? ↗ bu soruma da beklerim 🙏👸🌸
+1 yılBenim için en önemlisi fotoğraftaki gibi topuklu ayakkabılar
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılamaç genelde kadını ön plana koymaktır ikiside güzel demektir. ama bazıları bunu abartıyor :D
01 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir poz vereceksen sana yakışır bak kuzu 🔥😉😅
02 Yorumla- +1 yıl
Aracı kendi emeğinle aldıysan değil, araç senin değilse ya da babanın aracıysa mallıktan başka bir şey değil :D
00 Yorumla
+1 yılTabi ki buraz da ego kasmak sayilabilir ama her gun cekenleri de var oyle kisileri kimse kolay kolay sevmiyor
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle gösteriş tir.. :D bende bebek arabasıyla çekilsem arabayla çekilmiş fotoğraftan daha çok gösterişli olur :D
00 Yorumlaeved hayvanlar da kavgada kendini daha kabartarak güç gösterisi yapar bunun insandaki izdüşümü de parayla hava atmaktır
00 Yorumla
+1 yıl10 dan fazla arabam oldu biriyle bile fotoğrafım yok
06 Yorumla- +1 yıl
Üst model değildi demek😂
- +1 yıl
@MaşaKocaAyıı d sınıfı coğu
- +1 yıl
- +1 yıl
O sorunuza yorum yaptım hamfendü😉
- +1 yıl
Teşekkür ederim çok mersi 🤭
- +1 yıl
O zevk bana ait küçük hanım
bana göre ezilmis kisiligi maddiyatla esitleme calismak gibi
00 YorumlaEvey gösteriştir birilerinden kendini üstün görme çabasıdır
00 YorumlaEvet param var araba aldım bakın kıskanın pis fakirler demektir.
00 Yorumla
+1 yılBu o malla kendini göstermek olarak geçiyor ve değersizlik duygusu olarak geçiyor kişisel gelişimde.
00 YorumlaArabalar konusunda 312 cevap paylaştı. Senin olmayan her arabanın önünde çekilen fotoğraf komik bence…
01 Yorumla- +1 yıl
Kemikten ziyade saçma ve gereksiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılArabanın peri çıkmış üst modeli mi kalmış. Çökmüş gitmiş yok mu daha yüksek olanı. fdsafdsfds
12 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılTamam canım.
Arabalar konusunda 609 cevap paylaştı. Kişilik zaafiyetidir.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSoruya tıklamayan ber üye fotiraf nalaga diyo
11 Yorumla- +1 yıl
Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Gereksiz ve saçma geliyor.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılArabanın modeliyle değil insanın duruşu gövde gösterisidir. Ama arabada başka bir şey yaw 🤣🤣
00 Yorumla- Arabalar konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılYani hava atıyorsa evet görmemişler gibi o ne öyle.
00 Yorumla Çekinirsen sorun değil ama bunu paylaşmak ta etik değil sanki biraz görgüsüzlük hem kendiyle değer göremeyenlerin işi bu
00 Yorumla
+1 yılhiç meraklı değilim olsa da olur olmassa da önemli olan işimi görsün getirsin götürsün yeter.
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBence değildir daha medeni beklentiler içerisindeyim
01 Yorumla- +1 yıl
Tamamen gövde gösterisi, şahsen ülkemizde şuanda herşeyi göstermeye çalışan bir millet haline geldik! Yakında sıçarken dahi vlog çekicekler 😂
00 Yorumla
00 Yorumla
+1 yılKız gerçekten güzelmiş
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣11 Yorumla- +1 yıl
Sorulan soruya gelecek olur isek, malım var malım var vurgusudur.
Hayatı keyifli hale getiren üç şey.
Para, araba, hatun. 😁
Yukarıdaki soru hepsini kapsıyor. 👌
+1 yılbence değildir, biz fakir olduğumuzdan öyle algiliyoruz 😂
00 YorumlaGövde gösterisidir ancak kötü karşılamıyorum olan var ki yapıyor.
00 YorumlaOlabilir ama biz kadınlar gösteriş yapmayı severiz 😉
00 Yorumla
+1 yılEvet ya kesinlikle ben de böyle olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBnce öyle benim tek başıma Bi havam yok arabayla belki olur gibi😁bnm görünce düşündüğüm bu
00 Yorumla
+1 yılEvet Show
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılGörmemişlik. derim.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılsonradan görmelik
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç işim olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Düğün arabasına yazı yazdırmak kekoluk mu? ↗ bo soruma da beklerim 👸🌸🙏
+1 yılFors atmaktan hava atmaktan başka bir şey değil.
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAraba dikkat çekmiyor ki ne anladık şimdi bu işten
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım