Bazen youtubeda karşıma çıkıyor biri otomatik vites araba kullanıyor altında 80 kişi aman bunla hava mı atılır ben manuel kullanıyorum yine de hava atmıyorum yazıyor... Manuel kullanmak neden hava atmak için bi sebep anlatsanıza?
Manuel vites araba kullananlar neden otomatik vites bilenleri küçümsüyor?
Çünkü otomatik vites gerçekten rahatlık ilk defa otomotik vites araba kullandığımda şaşırmıştım rahatlığı konusunda ama manuel öyle mi 5 e diye 3 e çok atmışlığım var gerçekten manuel otomotiğe göre çok daha zor kullanım konusunda manuel de arabanın tüm hakimiyeti sende oluyor ama otomatikte o tarz sıkıntılar yok vites otomatik atılıyor hiç zahmeti yok ama yinede küçümsememek gerek o da bir meziyet sonuçta 👸🌸
Şer*fsiz cahil bir adamdan ne beklicen Atatürk şeyhe zorla şapka taktı dediki sen gâvur oldun şeyhde dediki bu şapkayı kendi rizamla takmadım sen taktın gâvur olan sensin dedi sonra Atatürk güzel kardeşim*i onu astırdı. Merkez Bankasının niye hisselerini alamadı gücü yoktu zaten onun kurduğu ülkeden bağımsızlıktan adaletinden ne beklenir. Şapka kanunuymuş. Recep Tayyip Erdoğan bir tanesini astirdimi Allah'ın gâvur Atatürkü ülke yönetirse tabii astirir burada bana boş boş konuşmayın bunlar gerçekler CHP'nin bokları Atatürkün bokları ortaya çıkacak bekleyin sizin bana vereceğiniz Cevaplar gerçeği değiştirmez.
Aslında küçümseme yok günümüz trafik şartları artık otomatik arabalara daha da öne çıkarıyor küçümseyen insanlar araba filozofu ya onlar direksiyon şoförleri işte naparsın :)
Gercekci olmak gerekise ne manuel ne otomatik senin aracin varsa ne mutlu kisisininde farkli kullanimi var adrinalin istersen manuel rahatlik istersen otomatik ben kendimce otomatik aractan hoslaniyorum simdiye kadar belki 5 veya 6 aracim otomatik idi rahat sehir icinde kullanim rahatligi var
Dandik otomatik şanzımanı tecrübe etmiş sağdan soldan duymuş kitle beğenmez ya işte o şanzıman arıza verir o şanzıman geç vites atar vites seçemez vs bı ton 80 lerden kalma eski tip şanzıman problemleri ile kafa açarlar. Şöyle güzel ZF veya SMG şanzımanlı muazzam makinaları kullanmayan direksiyon söförlerinin yorumlarına aldırmıyorum..
bi marifet sanıyorlar. otomatiğin rahatlığı denen bir şey var bi kere :D
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
hayır teknoloji yani ben bilgisayar kullanmıyorum illa hesap makinesi kullanıcam demiyor kimse en kaliteli telefonları bilgisayarları alıyorlar. konu araba olunca ille de manuel :D
kadınlar daha iyi araba kullanır aslında. manuelde bile. çünkü dikkatlidirler. sizin gibi sollıcam diye artistik yapmaz, daha yeşil yanmadan sarı ışıkta arkadan dütdüt korna çalmazlar
Aslında araba arabadır tek farkı birisinde basınca gidersin diğerinde vites maceraları 😂 ben ikisini de kullandım otomatiği tercih ederim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
çünkü bir kızın profosyonelce manuel araba kullanması ile iyi bir üniveristeden master yapması aynı seviyede. erkrkler için problem değil çünkü doğuştan yetenekliler.
alakasız bi önerme. ilk yazdığın cümleye bak sonra anlarsın neresinin kompleks olduğunu. bi türlü kabullenemediniz kadınların sizin başarınızı 5e katlayacağını ondan bu önünü kesme çabaları :D devaaaaammm
Herkes manuel beceremedigi icin, bunu kullananlar icerisindeki bir takim yarim akillilar kendilerini peygamber sanarak etrafi basit glruyor olabilir. Aldiris etmemek gerek..
Cidden çok saçma bende manuel kullanıyorum otomatikten tek farkı daha zevkli oluyor hissedebiliyorsun vites geçişlerini ama geris aynı yani bi fark yok
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
ha yani seven kullansın da küçümsemek ya da hava atmak niye acaba