arsızlığım yok içkim sigaram yok yakışıklıyım sugar daddy bulsana bana bi tane yemin ediyorum duacın olurum :D vallaha 10 üzerinden 9 tipim var beyaz tenliyim babyface cocugum
abla yokmu cidden burada artık kafayı yiyecem anasını satiyim bmw 320ci ye biniyorum 2002 model millet orada 10 numara arabalara biniyor mazot olmuş 20 tl 4 kişi bi yere anca gidiyoruz herkes gaz atıyor 4 kişi gidincede kız olmuyor arabada 4 kişi sap gibi dolanıyoruz vallaha sen beni aldır oraya yancın bile olurum senin herşeyde seni desteklerim ağzım iyi laf yapar parti kur oy bile veririm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Siyah renk daima asildir ama bakımı çok ister siyah renk
cla 180 dimi bu beyaz olanı tercih et ya da bunların kırmızıları var o daha fena
Evet bu cla 220 ama kirmizi maalesef bulamiyorum bunlarin ikisi arasinda tercih yapmam gerekiyor
cla 220 trde var mı ya sen nerede yaşıyon
Ben yurt disindayim
Vay zilli ayarlasana banada ordan bi gacı :D
😂😂vlh bizim burdaki kizlarda turkiyeye gelmek istiyorlar ama
arsızlığım yok içkim sigaram yok yakışıklıyım sugar daddy bulsana bana bi tane yemin ediyorum duacın olurum :D vallaha 10 üzerinden 9 tipim var beyaz tenliyim babyface cocugum
😂😂😂nasil bulim sugar daddy ben
abla yokmu cidden burada artık kafayı yiyecem anasını satiyim bmw 320ci ye biniyorum 2002 model millet orada 10 numara arabalara biniyor mazot olmuş 20 tl 4 kişi bi yere anca gidiyoruz herkes gaz atıyor 4 kişi gidincede kız olmuyor arabada 4 kişi sap gibi dolanıyoruz vallaha sen beni aldır oraya yancın bile olurum senin herşeyde seni desteklerim ağzım iyi laf yapar parti kur oy bile veririm
Gri CLA pek hoş durmuyor. Siyah, beyaz ve kırmızıdan birisi olur.
böyle
Hiç fark etmez hanımefendi, eğer kendiniz için soruyorsanız tanışabilir miyiz?
Evet benim icin ama ne alaka
Görseldeki araba yanılmıyorsam mercedes c-class 2021 yani oldukça zenginsiniz tanışmak için yeterli bir bahane değil mi sizce de?
Siyah daha seksi
Siyah olmalı 😬
Tskrler
Ben teşekkür ederim
griiii
açık renk bence..
Kırmızı al sen