Arabalar Sizce Kia Proceed mi daha güzel duruyor yoksa BMW 1 serisi mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Dis gorunus olarak soruyorum ben bunu? Kasa olaeak soruyorum tabiii😅 ozelik ve marka olarak degil. Ilk 3u Kia gerisi bmw? Sizce Kia Proceed mi daha güzel duruyor yoksa BMW 1 serisi mi? Cevapla Marka Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
drifter00 Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Tasarım görecelidir. Benim görüşüm ise 1 serisi tasarım olarak daha şıktır. 0 0 Yorumla
agaRIOmee Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 1 serisi sebep yeni kasa hariç araba arkadan itişli olduğu için burun kısmı daha uzun ve arabayı daha basık daha geniş ve güvenli gösteriyor 0 0 Yorumla
bozUNtu26 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Farklı segment araçlar fakat proceed in daha üst modellerine bakabilirsin. Efsane arac... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ikisi C segment?☺️ Neden effsane dedin herkes gomerken😄 Yorumla
Bumerang44 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Arabalar konusunda 463 cevap paylaştı. Bmw Tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Elbette Bmw kia yanından bile geçemez.
Tasarım görecelidir. Benim görüşüm ise 1 serisi tasarım olarak daha şıktır.
1 serisi sebep yeni kasa hariç araba arkadan itişli olduğu için burun kısmı daha uzun ve arabayı daha basık daha geniş ve güvenli gösteriyor
Farklı segment araçlar fakat proceed in daha üst modellerine bakabilirsin. Efsane arac...
Ikisi C segment?☺️ Neden effsane dedin herkes gomerken😄
BMW tabi
BMW tabi.
Bmw Tabiki
Tabi ki de bmv
Çöpp