Kadınlar trafikte neden çok agresif?

6 yıldır araç kullanıyorum bu yaşıma kadar en çok kornayı kadınlardan yedim birde erkeklere laf atarsınız ama bence erkekler daha anlayışlı

Örneğin araba sürerken 100 metre önceden karşımdaki şoförün ne yapacağını tahmin edip kendimi hazırlıyorum adam bazen önüme atlıyor kural ihlali yapıyor vs. Yanımdaki adam kızıyor bağırıp çağırıyor ama ben kızmıyorum çünkü her gün fix yaşadığım olay kendim dikkat etmem gerekiyor. Her gün yaşadığım olay için adamla tartışıp bütün günümü niye mahvedeyim ki

Benim de hata yaptığım yerler oluyor hiç haklı çıkmaya çalışmıyorum bi kere kısa kornaya basıp özür dileyip geçiyorum ama kadınlar öyle mi inip dövecekler dayak yiyeceğim diye korkuyorum 😂

İstanbul'a gittiğimde bir kavşaktan döndüm sağda arabalar diziliydi böyle park gibi ben de ileriden sağa dönecektim gittim bi baktım benim döneceğim yerin sırasıymış o arabalar mecbur olarak kaynak yapmak zorunda kaldım kadın şoför yer vermemek için öyle bir geliyor ki aha dedim çarpacak ben de kaynak yaptığım için usul usul girmeye çalışıyorum yol kesmeden

Uzun lafın kısası en çok kornayı kadınlardan yedim diğer erkekler ne diyecek merak ediyorum kızlar neden böyle agresifsiniz?
Kadınlar trafikte neden çok agresif?