Flörtlerimden edindiğim deneyime baktığımda, arabalarla hız tutkunu olan erkeklerin hep serseri ruhlu olduğunu görüyorum. Sizin fikriniz ne bu konuda?
Evet.
Hayır.
Diğer (Görüş).
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tweetterda benzer bir tespit yapmıştım ben de. Bir hız tutkunu yazıp yaptığım tespiti doğrulamıştı.
Elbet İstisnalar olur. Fakat modern zamanda durup düşünme, tadını çıkarma imkanımız olmadığı bu hızlı yaşamda psikolojimizin en çok ihtiyacı olan yavaşlamak.
Bu tipleme ise zaten hızlı olan bu yaşamı iki katı hızında yaşama eğilimi gösteriyor. Duygu ve düşüncelerde dağınıklık, sabırsızlık, çabucak ekstirip atma, devamlı surette bir belirsizlik içinde bulunma ve ordan oraya savrulma hali oluyor gözlemlediğim kadarıyla.
Aslında hız tutkunları serseri değildir insan gibi pistlere gidip araçlarımızla gazlıyoruz sonra trafiğe çıktığımızda adam gibi aracımızı kullanıyoruz.
Senin sorduğun trafikte hız yapan makas atan itler çakallardır. Bunlar genelde annesinden, babasından sevgi görmemiş insanların ilgi duymadığı, ortamlarda yokmuş gibi davranılan şahıslardır kendilerini göstermek için böyle serserilik yaparlar ama tam tersine insanlardan küfür yerler.
Hız tutkunu değil de kurallara uymayanlar serseridir diyelim kapalı trafik alanlarında ve pistlerde hız yapmak ayrı hız sınırı olan ve başkalarının da olduğu yolda hız yapmak ayrı normal trafikte hız yapan insanlar şartsız koşulsuz aptal ve serseridir bu gün bir köpeğe çarpıp kaçtılar
Kendi zevkleri için millete zevk veren, kendilerini hawalı sanan boş insanlardan başka bir şey değiller...
Ha hız tutkusu vardır ama trafik kurallarına uyar ve millete rahatsızlık vermemeye özen gösterir o ayrı.
Rahatsızlık veren*
Cevap
12Cevap
Genellikle zevkleri aşırı hız yapmak. Tofaşlarla hız yapıp makas atanlar hem serseri hem kekodur. Ben de bazen aşırı hız yaparım; ama zevkimden değil, psikolojik sorunlarımdan dolayı. (Aşksızlık krizi)
Coluk cocuktur araba kullanmayi yeni ogrenip hevesini aliyordur. biz de oyleydik zamaninda 200 un altinda adrenalin salgilanmiyordu. cok sukur patates olmadik. olanlari gorup ders cikardik
Alakası yok sırf ego tatmini kaza yapınca mobil subeden kredi çekip arabalarını yaptirıyorlar 😊😊en iyisi yavaş gitmek inanın bana daha keyifli oluyor
Hız tutkunu olan erkeklerin veya kadınların mal olduğundan şüphem yok.
Sürat tutku değil felakettir.
bende hız tutkunuyum gece bazen motorla çıkıyorum bütün yollar bomboş son hız gidiyorum serseri ruhlusunu bilemem ortası diyelim.
Adrenalini seven tiplerdir, serseriside olur süt bebesi de.
Sonuç: Irıspı çıcıklırı
Geçen bana çarpıp kaçtı bi tanesi
Hız yapmak serserilik deyil bir tutkudur adranalin ve hız yapmak hoşuma gidiyo
Serserilik değil adrenalin tutkunuyum. Hızı seviyorum kalbin o atışları beni benden alıyor
200 den sonrası muhteşem bir his veriyor. Karada uçmak gibi.
Yani çoğunluğu öyle..
Kendimden biliyorum az biraz evet😏🏁
Ben de hızı severim ama serseri değilim.
Öyle denebilir.
Serseri değil de çocuk ruhludur bence
Bilmem öyledir belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?