Rüyalarınıza dahi girdiyse demek ki bilinçaltınıza iyice işlenmiş bu düşünce sürekli beyninizde bunları kurgulamışsınız. Aslında çok hoş bir düşünce bazı insanlar kendi karavanlarının içini kendileri yaptırtıyor tasarımı iç dizaynı dekorasyonunu hepsini kendileri kafasından tasarlıyorlar ve işinin ehli olan kişilere yaptırtıyorlar benim imkanım olsa ben de yaptırmak isterim gerçekten 🌿👸
Karavan benim hayalim ve alacağım mutlaka. Ancak bu kadar küçük arabadan karavan olmaz, olsa olsa yatacak yer olur. Karavanin mantığında mutfak ve tuvalet yer almalıdır. Ama mini hafif bir çekme karavanı çekebilir tabi😎
İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle karavan kullanıp kullanmayacağım hakkında herhangi bir bilgim yok; ama kullanıma izin verilirse en büyüğü yarım camlı Renault Trafic tercihim olurdu. Fiat Ducato, VW Crafter tarzı araçların motor hacimleri engelli ehliyetime uymamakta. Diğer tercihlerim Fiat Doblo XL, Fiat Fiorino Cargo olabilir. Bir gün rüyamda gördüğüm Peugeot J9 karavan minibüsünün çizimini yaptıktan ertesi günü ilginç bir arabanın çizimini yapmıştım. Fiat Palio Van'ı dünyanın en küçük ikinci karavanı yapmak. Aslında dünyanın en küçük karavanını Youtube'da gördüm. Yaşlı amca Bajaj Qute'u karavan yapmış, çok şaşırmıştım. Bajaj Qute'dan biraz büyük karavan projem Fiat Palio Van olacak. Çekme karavan kullanımıma izin verilirse, 750 kg'ı aşmayan küçük çekme karavan alma fikrim olabilir. En sevdiğim minik çekme karavan Pino Pi2010.
Cevap
2Cevap
Umarım hayalin gerçek olur
İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle karavan kullanıp kullanmayacağım hakkında herhangi bir bilgim yok; ama ama kullanıma izin verilirse, en büyüğü yarım camlı Renault Trafic tercihim olurdu. Fiat Ducato, VW Crafter tarzı araçların motor hacimleri engelli ehliyetime uymamakta. Diğer tercihlerim Fiat Doblo XL, Fiat Fiorino Cargo olabilir. Dünyanın en küçük ikinci karavan adayı Fiat Palio Van'ı projeye katmak istiyorum.
Ne kadar tatlı araba Audi tt ye benziyor
Bahar zamanı zaten karavanlık zamandır 👌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?