Heyecanımı nasıl yenerim?
ayagimin titremesinden korkuyorum, bana tavsiye verin lutfen.
ayagimin titremesinden korkuyorum, bana tavsiye verin lutfen.
Merhaba, insanın heyecan yapması normal yani sonuçta o gün geldiğinde siz bir sınava tabi tutulacaksınız ve sizi denetlemeye komisyon üyesi gelecek, hocanız oturacak falan bunların hepsi bir stres, heyecan için oldukça yeterli fakat araba sürmek o kadar zor bir şey değil. Sadece size öğretilenleri o anda yavaş yavaş yapın, kendinize güvenin yani bariz bir kural ihlali yapmadıktan sonra zaten size çok toleranslı davranacaklardır merak etmeyin. Onlar da sizin acemi olduğunuzu biliyor ama bu konuya hakim olduğunuzu zaten bilirlerse bir sorun etmeden zaten geçer not vereceklerdir. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Kizzz ben 3. de aldım sıkıntı yapma öncelikle. Bu arada sakın olmaya çalış sıradan insanlar sonuçta onlarda ama guleryuzlu ol. Elin ayağın titremez. Sinyallerini unutma zaten sinyaller sınav zamanı otomatikman aklına geliyo. Stop ettirmemeye çalış bide yeter saat kaçta sınavın? Birde ben sınavlar hafta sonu yapliyo diye biliyodum aslında
11 de
Tamamdır kolay gelsin 👍🏻 stop ettirmemeye çalış yeter. Ayağını gazdan çekme bırak araba bagirsin bişey diyemezler ona. Işıklarda durdun ya ayağın debriyaj da iken yarıda gaza bas belli bir süre 2-3 saniye daha debriyajda kalsın ama o ara gaz ver arabaya böyle stop etmezsin yarın burdayım sorucam umarım gecersin. Gecemezeende canın sağ olsun daha 3 hakkın var dosya yaktıran kaç kişi tanıyorum
Teşekkür ederim umarım🤗
Sonuç? :))
Cevap
2Cevap
Parklara girerken ayağını debriyaj dan kaldırma hyavas yavaş kaldırıp gaz ver araba hareket ettiği yerde ayağını debriyaj sabitle ve araba stop edecek gibi olursa herzaman debriyaj bas debraja basarsan araba stop etmez
Başka tüyo var mı?
Peki sağol
Sakin ol odaklan ışıklara sinyallere dikkat et kalkarken 1 le kalkmayı unutma sana güveniyorum
Heyecanlanma sakin sakin hareket et
Pirinç pilavı ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?