Arabalar Bazı arabalarda gördüğüm şu köpekbalığı yüzgecine benzeyen şeyin tam olarak ismi veya amacı nedir? crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herhangi bir işlevi var mı yoksa tamamen estetik amaçlı mı… işlevi yoksa bile güzel duruyor Bazı arabalarda gördüğüm şu köpekbalığı yüzgecine benzeyen şeyin tam olarak ismi veya amacı nedir? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Estetik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hakanmersn Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Satılıyor o yüzgeç al bi tane tak arabana😄yüzgeç için araba alma yani 1 3 Yorumla crazyboys54 +1 yıl 😂😂 bi de kırmızıya boyayayım çakma ferrari olsun Yorumla Hakanmersn +1 yıl Aynen ne gidip ferrariye 2trilyon verecen😄 Yorumla crazyboys54 +1 yıl Bir de son ses eno feat mero-ferrari açtın mı tamamdır 😀 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Araba okyanusa düşerse tekneler köpek balığı sanıp ezmesindiye, trilyonluk araba sonuçta... 1 1 Yorumla crazyboys54 +1 yıl 😂😂😂😂 neden aklıma gelmedi bu Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl airodinamiğe katkısı var ama küçük çoğu zaman estetik için 1 3 Yorumla crazyboys54 +1 yıl Yani tasarım olarak hoş duruyorda işlevi var mı bilmiyordum. Bazı arkadaşlarda radyo anteni olduğunu söylemiş yeni öğrendim doğrusu Yorumla _sencenasıl_ +1 yıl yok anten farklı ya Yorumla crazyboys54 +1 yıl Valla bilmiyorum bu konuda biraz cahil kalmışım./ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Satılıyor o yüzgeç al bi tane tak arabana😄yüzgeç için araba alma yani
😂😂 bi de kırmızıya boyayayım çakma ferrari olsun
Aynen ne gidip ferrariye 2trilyon verecen😄
Bir de son ses eno feat mero-ferrari açtın mı tamamdır 😀
Araba okyanusa düşerse tekneler köpek balığı sanıp ezmesindiye, trilyonluk araba sonuçta...
😂😂😂😂 neden aklıma gelmedi bu
airodinamiğe katkısı var ama küçük çoğu zaman estetik için
Yani tasarım olarak hoş duruyorda işlevi var mı bilmiyordum. Bazı arkadaşlarda radyo anteni olduğunu söylemiş yeni öğrendim doğrusu
yok anten farklı ya
Valla bilmiyorum bu konuda biraz cahil kalmışım./
Sinyal vericisi diye biliyorum.
Köpekbalığı anten.
anten
Rüzgarlık işte.
Radyo anteni
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!