Şöyle bir baktım da bu ÖTV muafiyetini yeniden güncellemeleri lazım euro kuruna karşı, araba kalmamış ki en kötü araç 500.000 den başlıyor. Ne alacağım ben?
Not: clio touch 1.2 turbo benzinli 120bg arabam var zaten ama bunu satıpy erine sfır almak istiyorum fakat alacağım araba bundan kötü olmasın istiyorum. Yardım eder misiniz.
Bomboş paketli bir araç istemiyorum. Otomatik vites olmalı
Güncellemeler
+1 yıl
Bana araba önerin hadi :)
Güncellemeler
+1 yıl
Rapor geldi. Tek tek bauileri mi gezsem?
%90 engelli raporu ile alınabilecek en iyi arabalar hangileri?
Araba fiyatlarından haberim var merak etme. Geçen yıl Q7 aldım 350.000 fiyattı şimdi taş patlasa 450.000 clio ya baktım kendime almak için eksik çıkınca alamadım fiyatlar yüksek ama sen bu parayla iyi bişey alabilirsin
Fiyatlar geçen seneye göre baya arttı evet ama benim de dediğim 450.000 iyi güzel bi araba alabilirsin. 1 yıl sonra sat ekle daha güzelini al alım satım da iyi kâr edersin yine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zaten hepsini devlet karşılıyor engelli durumu varsa sen de sanırsam % 25 veriyorsun
450.000tl nin altındaki araçları alabiliyorsun şu an.
Ee sen ne istiyorsun? Mercedes falan mı
Clio 5 al mis gibi hem uygun ya da Q7 falan her türlü alirsin
Araba fiyatlarından bir habersin değil mi :)
clio icon alabiliyorum ama 90 beygir.
Ben neden 1.2 turbo 120beygir motoru bırakıp onu alayım.
Araba fiyatlarından haberim var merak etme. Geçen yıl Q7 aldım 350.000 fiyattı şimdi taş patlasa 450.000 clio ya baktım kendime almak için eksik çıkınca alamadım fiyatlar yüksek ama sen bu parayla iyi bişey alabilirsin
golf 8 almak istiyordum aslında. Geçen sene alabiliyordum bu sene fiyatlar artmış alamıyorum :(
Fiyatlar geçen seneye göre baya arttı evet ama benim de dediğim 450.000 iyi güzel bi araba alabilirsin. 1 yıl sonra sat ekle daha güzelini al alım satım da iyi kâr edersin yine
engelli raporu ile alınan aracı 5 sene boyunca satamıyorsun
5 sene miydi ben 2 falan sanıyordum. Olsun al bi zarar etmezsin daha ne istiyorsun
Ne alsam kazançlısın