Meşhur sarı sitede şuanda girilmiş en pahalı ilan 82.000.000 TL 'lik fiyatıyla bir Bugatti chiron modeli, 8.0 motor hacmine sahip bu canavar sizce alınır mı? (Paranız çok gibi düşünün :))
Güncel ilanlardaki en pahalı otomobil 82 Milyon TL! Sizce alınır mı?
Ekonomik kriz bizide vurdu mecbur koydum ilana :) en pahalı ben mi koymuşum şaşırdım. Ama dosta gidecek bir araç :) Almaya niyeti olan varsa araba başında pazarlığa açığım :)
Kesinlikle alınmaz. Bu kadar param olsaydı; 50 milyon lirayı, kişi başı 10 bin lira olmak üzere ülkemizdeki fakirlere dağıtırdım. 2 milyon lirayla hayalimdeki garaj artı iki katlı müstakil evi yaptırırdım, babama ve kendime 300 bin lirayı aşmayan iki adet araba alırdım. Düğün birikimine 60 bin lira ekstra katardım, evimin kalan kredi borcunu kapatırdım. Geriye kalanları geleceğim için (çocukların eğitim masrafları, geziler, köyden bahçe almak vs.) saklardım.
Merhaba, ilandaki araç 2022 model ve bu tür araçlar sipariş üzerine getiriliyor. Yani bu araç muhtemelen Türkiye'de yok şu an satıcıda da yok yani sizin gördüğünüz ilanlar da aynı şekilde araç bulunmamış oluyor. 2020 de bu ilanın yerine 2020 chiron fotoğrafı konulmuştu ve ona göre fiyat verişmişti seneye aynı şekilde 2023 modeli koyulacak yani kısaca sizi üzmek istemem ama boşa tartışıyoruz :)
Geçen 800 e bir mercedes aldık , sirf kaskosu yillil 30 bin çıktı. Yani bu arabanin bakım, yakıt, otopark.. vs yi geçtim, vergilerini bile ödeyemez siradan vatandaş.
Bir önceki chiron resmi açıklamaya göre 100 km'de ortalama 35 litre yakıyordu şu an benzin 15 TL diye hesaplasak 525 TL yani km'de 5 TL 25 kuruş yakıyordu. Bahsettiğim model 500 küsür beygir gücüne sahipti. Bu ilandaki araç 600 küsür hp ona göre siz düşünün artık gerisini :)