Daha önce ödedigim bir trafik cezasının dekontunu ya da belgesini nereden cıkartırım ya da görebilirim?

Arkadaslar 5 sene önce motorumla erkek arkadasım markete gitmıstı ve polis cevırmıs. Hem motora hem ona ceza yazmıstı. Gittik motora yanı bana yazılan cezayı ödedik sıkıntıya girmıym dıye. 800₺ödemıstk. Kendıne yazılanı ödememıstı ama simdi benimki ödendigi halde ve ceza onun tc sıyle ona yazldıfı halde. Borc yine bana gelmıs ve ne bi bilgilendırme ne bsy direk banka hesaplarıma konan bloke ile ögrendim bunu. Normal mı bu ya bunu odedigime dair elimde kagıt yok Şu an. Bunu nereden bulablrm. Zaten borcu olsa nasl satayım bunu ben. Nasıl ceza geleblıyor ki kullanan ben değilim ehlıyetsız kullanana ceza yazılmıs trafik subede aynı seyleri söyledi motor sahıbıne ve motoru ehlıyetsiz surene dıye ama ben surmuyodum kı odeme yaparken baska borcumda yoktu bırden fıttırdı bu resmen arada kontrolde ederim e devleti borc vs var mı diye hıc yokken nerden cıktı bu
Daha önce ödedigim bir trafik cezasının dekontunu ya da belgesini nereden cıkartırım ya da görebilirim?