Parçaları çokta pahalı diyorlar Lagunaya doğrumu ben aslında evde Focus araba var tek... valideme ait her zaman kafama göre gidemiyorum 130 binim var motorsikletim var birde... Malum yaş biraz geçti melekelerim motor için yetmeme başladı... onuda 100’e satıp sanırım 200 bine kadar bir araba bakıcağım... Efsane kasa Corolla, 2001 Avensis, Laguna ve Hatta birde Focus 1 var kadrajımda... Test edemediğim için hangisi en iyi bilmek zor oluyor... Sanki Avensiste çok yakışıklı... www.sahibinden.com/.../detay
Bizde 10 senedir Focus 2.5 dizel var validemle yaşıyoruz en azından ben evlenene kadar bu böyle olacak... Focus 2.5 validemin üstüne... bazen sorun çıkıyor araba bana veya ona aynı zamanda lazım oluyor... Bende 130 birikim var 100’e motorumu satacağım ve 200’e kadar mümkünse az aşağısına bir araç bakacağım... Focus 10 senedir bakımları dışında hiç bir sorun çıkarmadı... Toyota sorunsuzluğuyla biliniyor... Bilemedim şimdi... Kadrajımda Focus 1... Corolla efsane... Laguna ve Avensis var... Temizinde araştırıyorum yaza kadar alacağım kısmetse...
yakınımda vardı çok överdi bence toyota grubuna landcuriser hariç bulaşma tam memur arabasıdır avensiz azcık daha elit olabilir ama 99 dan bişey bekleme ben hertürlü laguna derdim
Valla 180’e aldığımı farz ediyorum... Aynı temizlikte muhafaza edersem kar edemem ama 180’e satılır heralde gene bilmem... yeterki kazaya belaya karışma yani...
İkinci arabam clio kullanışlı ve çok seri idi... ama vites kolu sallanıyordu direksiyon gereksiz kalındı yüksek hızda sanrooftan rüzgar sesi alıyordu...2013’te bunlar nispeten azdır heralde...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yanlis bilmiyorsam Corollanin en ariza kasasi bu 99 kasalardi.
Konfor, guc ariyorsan iclerinde Laguna gerek sorunsuzlugu gerek kalite, konfor hissiyatiyla sempatik arabaydi.
Efsane kasa o 99 arıza olmaz heralde ya 🤔
99 efsane kasa degil, makyajli kasa.
Yanlis olmasin.
Efsane kasa değil mi şunu demiyormusun www.sahibinden.com/.../detay gerçi bu fazla pahalı sanki...
Bravo! Bu linkteki ilan kasasi efsanedir.
Senin soruda yazdigin makyajlidir. Durumlar skisik ise temiz, 98e kadar bir Corolla al gec.
99 Laguna iyi hostur ama temizini bulmazsan masraf yaptirir sana.
Parçaları çokta pahalı diyorlar Lagunaya doğrumu ben aslında evde Focus araba var tek... valideme ait her zaman kafama göre gidemiyorum 130 binim var motorsikletim var birde... Malum yaş biraz geçti melekelerim motor için yetmeme başladı... onuda 100’e satıp sanırım 200 bine kadar bir araba bakıcağım... Efsane kasa Corolla, 2001 Avensis, Laguna ve Hatta birde Focus 1 var kadrajımda... Test edemediğim için hangisi en iyi bilmek zor oluyor... Sanki Avensiste çok yakışıklı... www.sahibinden.com/.../detay
Avensis cok masrafli.
Laguna temiz ise guzeldir, hirpalanmissa hic bulasma. Bunlar tabi luks segment araclsr.
Ekonomik seride Corolla guzeldir, bana sorarsan benzer yillar Symbol veya Cliolara da goz atardim yerinizde olsam.
Bir de doviz, sartlar malum. Laguna, Avensis guzel ozellikle Laguna guzel ama masrafi yoracaksa macera aramasaniz daha iyi olabilir.
Avensis masraflı mı hani japon araçları sorunsuz derlerdi...
Bizde 10 senedir Focus 2.5 dizel var validemle yaşıyoruz en azından ben evlenene kadar bu böyle olacak... Focus 2.5 validemin üstüne... bazen sorun çıkıyor araba bana veya ona aynı zamanda lazım oluyor... Bende 130 birikim var 100’e motorumu satacağım ve 200’e kadar mümkünse az aşağısına bir araç bakacağım... Focus 10 senedir bakımları dışında hiç bir sorun çıkarmadı... Toyota sorunsuzluğuyla biliniyor... Bilemedim şimdi... Kadrajımda Focus 1... Corolla efsane... Laguna ve Avensis var... Temizinde araştırıyorum yaza kadar alacağım kısmetse...
İkincii
Toyotacıyız sanırım... Toyota mı var senin?
laguna
Denedin mi hiç?
yakınımda vardı çok överdi bence toyota grubuna landcuriser hariç bulaşma tam memur arabasıdır avensiz azcık daha elit olabilir ama 99 dan bişey bekleme ben hertürlü laguna derdim
Corollalar sorumsuzluğuyla bilinmiyor mu bro o 99 kasalar...
sorumsuzluk derken anlamadım da kardeşim
Klavye hatası sorunsuzluk demek istedim... efsane kasalar için...
sorunsuz olduğunu biliyorum tam memur arabası zaten
Çokta hızlı 0-100 10 saniye maksimum 195 km/s hız...122 HP golf TAİ’ye kafa tutar...
sadece beygirde bitmiyo ki o iş şanzıman uyumuda çok önemli
2001 Avensis nasıl sence... Laguna hepsinden iyi yoksa...🤔
99 la 2001 arasında pek fark yok bence laguna hertürlü kendinize mi bakıyorsunuz
Evet tek arabayı ortak kullanmak sıkıntı sürüyorum arada ama valideme değil de kendime ait bir araba olmalı bakacağım bütçe 200...
size bir öneride bulunabilir miyim
Bulun
lagunayıda avensiside boşverin 200 k civarında internette cliolar var hemde 2013 model
İyimidir ben bilmem bir kere 2000 modelini kullanmıştım fena değildi sanki...
iyi olmaz mı piyasası çok iyi bikere 99 model arabayı napcaksınız
Görüntüleri çok vinner... Birde ben en temizini pazarlıkla almaktan bahsettim... Yani yıkılmış araçları değil...
99 u vallaha boşverin 150 binde felan 100 binde clio var ben bakayım bidakika
www.sahibinden.com/.../detay Clio güzel kullanışlı olabilir ama sence şu temizlikte bir Lagunaya değmez mi ne dersin?
bu arabaya kesinlikle değer ama satarken bu arabayı nekadar kar edebilceksiniz burası galeri en az 8 bin fazlasına satıyodur bu arabayı
Valla 180’e aldığımı farz ediyorum... Aynı temizlikte muhafaza edersem kar edemem ama 180’e satılır heralde gene bilmem... yeterki kazaya belaya karışma yani...
ama cliodan kesinlikle kar edersin
İkinci arabam clio kullanışlı ve çok seri idi... ama vites kolu sallanıyordu direksiyon gereksiz kalındı yüksek hızda sanrooftan rüzgar sesi alıyordu...2013’te bunlar nispeten azdır heralde...
2001 idi
azdır tabiki 2013 sonuçta
Neyse onlarada bir bakalım teşekkür... i. g sana da...
rica ederim. sanada abi alırsan yazarsın araba
Evet yazarım sanırım Mart sonu Nisan başı muhtemelen...
tamam abi şimdiden hayırlı olsun
👍