2022 yılı kaç tl ehliyet ücreti?
Yazılı ve direksiyon sınavını geçtim diplomayı aldım nasıl nereden alabiliyorum ehliyeti?
Yazılı ve direksiyon sınavını geçtim diplomayı aldım nasıl nereden alabiliyorum ehliyeti?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba ;Ehliyet alma sürecinde kurs ücretleri, harç ücreti ve sınav ücreti gibi pek çok ödeme gerçekleştirilir. 2022 yılında ehliyet fiyatları şu şekildedir; A, A1, A2 ve F Sınıfı İçin Harç Ücreti: 370 TL, Değerli Kağıt Bedeli: 280 TL, Vakıf Payı: 60 TL, Toplam: 710,40 TL.
Cevap
2Cevap
Baya pahalanmıştır 3-4 sene önce aldım 3.400 tutmuştu her şeyiyle
Kardeşim niye yalan söyleyeyim😄 ehliyet tarihimi mi söyleyeyim ortalama 2.5 3 e geldi
Tekte geçtim kardeşim koyun musun😄 Bunun için mi yalan söyleyeceğim verdiğim para bu
2.5-3 tutmuştur tam hatırlamıyorum
Yok şimdi 2021 ve 2022 yılı arasında %50 fiyat farkı varken şu an ehliyet çıkarmak totalde 4500e mal oluyor iken bu senin dediğin fiyatın 4 yıl öncesi 2 ay önce aldığım ehliyet parasından nasıl çok oluyor akıl var mantık var koyun musun demişsin ama 2 seçenek var ya sallıyorsun, ya da dolandırıldın
Canım kardeşim her ehliyet kursu aynı parayı almıyor arabasına göre bile fiyat değişir benim verdiğim para 2.5-3 arası en az
B
Ehliyet alma başa bela ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?