2022 yılı kaç tl ehliyet ücreti?
Yazılı ve direksiyon sınavını geçtim diplomayı aldım nasıl nereden alabiliyorum ehliyeti?
Yazılı ve direksiyon sınavını geçtim diplomayı aldım nasıl nereden alabiliyorum ehliyeti?
Merhaba ;Ehliyet alma sürecinde kurs ücretleri, harç ücreti ve sınav ücreti gibi pek çok ödeme gerçekleştirilir. 2022 yılında ehliyet fiyatları şu şekildedir; A, A1, A2 ve F Sınıfı İçin Harç Ücreti: 370 TL, Değerli Kağıt Bedeli: 280 TL, Vakıf Payı: 60 TL, Toplam: 710,40 TL.
Cevap
2Cevap
Baya pahalanmıştır 3-4 sene önce aldım 3.400 tutmuştu her şeyiyle
Kardeşim niye yalan söyleyeyim😄 ehliyet tarihimi mi söyleyeyim ortalama 2.5 3 e geldi
Tekte geçtim kardeşim koyun musun😄 Bunun için mi yalan söyleyeceğim verdiğim para bu
2.5-3 tutmuştur tam hatırlamıyorum
Yok şimdi 2021 ve 2022 yılı arasında %50 fiyat farkı varken şu an ehliyet çıkarmak totalde 4500e mal oluyor iken bu senin dediğin fiyatın 4 yıl öncesi 2 ay önce aldığım ehliyet parasından nasıl çok oluyor akıl var mantık var koyun musun demişsin ama 2 seçenek var ya sallıyorsun, ya da dolandırıldın
Canım kardeşim her ehliyet kursu aynı parayı almıyor arabasına göre bile fiyat değişir benim verdiğim para 2.5-3 arası en az
B
Ehliyet alma başa bela ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?