Öncelikle Selamün Aleyküm Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar Sorum Biraz Garip Gelebiliyor Farkındayım onun için kıyaslama Yapmıyorum Opel Vectra C İle Renault 19 İkisi Arasında dağlar fark var burada Sorum şu Şimdi Biliyorsunuz ki her şey Zamlandi Hâliyle Otomobil Parçaları da Pahalandi Sorum şu Opel Vectra C Kasa Satıp Yerine Renault 19 Europa Alınır mi? Europa Daha az donanıma sahip araç neredeyse mekanik Vectra sensörler ile donanımlı araç
Opel Vectra C Kasa Satıp Yerine Renault 19 Europa Alınır mı? Sizce Biliyorum Vectra Europ Kıyas edilmez ama Daha mekanik Renault?
Parça Fiyatları İçin Geçilir Tamam Konfor Güvenlik Ne Kadar aşağı düşse de Renault 19 da Avantaj anlayan ustası daha rahat bulunur çünkü Mekaniğe dönük araç Vectra C elektronik sensörler biraz daha fazla tamam tabiki düzenli bakımı yapılınca Vectra C kolay kolay sorun çıkaran araç değil ama Çıkardığında ustasını anlayan biraz araştırmak gerekiyor
Ne için aldığına bağlı, paraya ihtiyacın varsa aradaki farkı bi yerde kullanacaksan olur. Ama güvenlik konfor açısından çok çok aşağı düşer. Ayrıca Renault 19 karadüxen sensör falan yok ama eski araç olduğu İçin çok sorun çıkarabilir.
Ana Sayfa > Arabalar > Sorular > Opel Vectra C Kasa Satıp Yerine Renault 19 Europa Alınır mı? Sizce Biliyorum Vectra Europ Kıyas edilmez ama Daha mekanik Renault?