Daha önce kaza veya herhangi bir sebepten hava yastığı patlayıp yetkili serviste orjinal hava yastığı değiştiren oldu mu? Oldu ise ne kadar fiyata değiştirdiniz ve aracınız marka modeli neydi?
Yetkili serviste orijinal hava yastığı değişimi yaptıran var mı?
Ben yaptirmadim ama kaportaci olarak söylüyorum cikma orjinal al git taktir yetkili serviste airbagi degistirirler dünya para piyasanin iki kati airbagle kalmazlar airbag beyninide degistirlerki airbag beyni airbagcide kodlaniyor ve her hangi bi zarari yok kendi aracimdada öyle kodlattim kod dediysek iptal etmiyorlar onuda soyleyim airbag acildiginda airbag beyninde bi hata kodu olur o kod silinmeden tekrar acmaz çünkü yenide taksan acik görür yuksek model araclarlarda periyodik serviste servis isigini sifirlamak gibi düşün
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hocam paradan ziyade öncelikle işin güvenli tarafını anlamak istiyorum. Servis çıkma orjinal alıp takar mı? Ve yetkili servis işin icinde olduğu için hata payı veya herhangi bir sıkıntı söz konusu olur mu? Böyle bir şey yaptıracak olsam kesinlikle %100 sağlıklı bir şey olsun yarın öbürgün sırf o yüzden kimsenin canı yanmasın isterim bu konuda değerli fikirlerini bekliyorum
Kusurabakma gec gordum servis cikma takmaz sıfır takar herturlu degismis derler iki durumdada can sagligin yonunden her hangi bir sikintin olmaz böyle biseyi öncelikle ben kendi aracimda uygulatmam kimseninde vebaline girmem kimsenin aracinada öyle bişey olsa onermem servis isciligi konusunda sıkıntı cikacagini sanmam ama sunu bilmeni isterimki yetkili serviste calisan ustalarin büyük çoğunluğu sanayi Temelli ustalardir tek markaya odaklandiklari icin igneden iplige herseyini bilirler tabiki bu yonden sevis saglikli olur ama bu su demek degilki disarda bu isi düzgün yapmiyorlar bu isi gayet hakkiyla yapan onlarca yüzlerce insan var serviste yaptirmanda herhangi bir problem yok ki servisin sifir parca takmak herzaman isine gelir çünkü senin aracına taktigi her sifir parcadanda ayrica para kazanıyor tek taraflı kazaysa sıkıntı yok ama kaza tutanagi varsa ve sigorta dan yapilacaksa serviste cikan hasar kaydi dudagini ucuklata bilir cebinden yaptirsanda uygun olmaz yine ama en azından satarken daha az sıkıntı yasarsin bunlar la beraber en son yetkili serviste yaptirmanin iscilik ve orjinal parca konusunda sana bi sıkıntı cikarmaz