Arabalar Mercedes G serisi genç birine yakışır mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Almayı düşünüyorum aslında ama spor araba yaşıma daha uygun sanırım Mercedes G serisi genç birine yakışır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Serrask Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yaşla ne alakası var mercedes ağır araba. Spor araba kullananlar bende serseri imajı uyandırıyor hele bide modifiye varsa 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dm kapalı senin Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Genç ünlü sanatçıların bazıları Mercedes G kullanıyor. Bence de size yakışır. 1 0 Yorumla
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Spor takıl knk illa suv olacaksa audinin suvları daha spor 1 0 Yorumla
Mersinli2543 Takip Et Xper 1 Yaş: 110 +1 yıl Bunu alacağına 8 tane 1+1 ev alsan daha iyi değil mi? Anadoludan 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Belki var 😉 Yorumla Mersinli2543 +1 yıl Vardır tabi ama ben böyle yapardım Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 369 cevap paylaştı. Parası olana her şey yakışır ama ben olsam 2021 bmw 5 kasa ya da a6 alırdım. ya da mustang Challenger falanda bakabilirsin 0 1 Yorumla crazyboys54 +1 yıl Porsche Caymanda bakabilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yaşla ne alakası var mercedes ağır araba. Spor araba kullananlar bende serseri imajı uyandırıyor hele bide modifiye varsa
Dm kapalı senin
Genç ünlü sanatçıların bazıları Mercedes G kullanıyor. Bence de size yakışır.
Spor takıl knk illa suv olacaksa audinin suvları daha spor
Bunu alacağına 8 tane 1+1 ev alsan daha iyi değil mi? Anadoludan
Belki var 😉
Vardır tabi ama ben böyle yapardım
Parası olana her şey yakışır ama ben olsam 2021 bmw 5 kasa ya da a6 alırdım. ya da mustang Challenger falanda bakabilirsin
Porsche Caymanda bakabilirsin
Yakıştırırsın 👍🏻
yakışır :)
yakışmaz
Yakışır tabi
Parası varsa yakışır
Neden yakışmasın?