Yoo hiç alakası yok, aksine elektronik araçlar daha bir teferruatlı olduğu için aslında daha masraflı vede maddi olarak daha yıkıcı !! şahsen bende 2001 model i. e. kartal var o kadar memnunum ki kullanması yeni nesil araçlardan bile daha rahat daha konforlu iddaa ediyorum, Ayrıca en önemli bir özelliğide karlı buzlu rampalı yollarda yemin ediyorum çoğu yeni nesil araçların bile gidemediği yerlere gidiyorum yollarda mahsur kalmıyorum bu aslında en büyük avantajı diyebilirim Arkadan çekiş (itiş) Candır CAN 😊😄
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk arabam tofaş şahindi façalı maçalı babam almıştı 18 yaşıma girdiğimde. Üniversite bitene kadar kullandım. Aslında üniversiteyi kazanmama ödül olarak almıştı o zaman 7.000 falan vermişti. Sırf o arabaya bir şeyler yapabilmek için hafta sonları okuldan sonra falan hep çalıştım. Jant aldım xenon farlar cam filmleri ses sistemi orasını burasını yaptırdım boyattım falan 4-5 sene kullandım şimdi hala duruyor ama tarlaya git gel yaparken kullanıyoruz köyde.
Artıları şu oldu. Araba sürmeyi öğrendim her şeyiyle. Değer bildim. Apaçi gözüyle çok baktılar ama o araba benim için dünyanın en iyi arabasıyı.00 Yorumla
+1 yılTofaş yıllardır bitmeyen tek sevdasıdır bizim milletin. Bende 78 model T Stop vardı bir ara. Birkaç hafta oldu ilanını gördüm, 200 bin lira yazmışlar. :(
Utanç verici değildir. Sahip olduğun her ne ise onun değerini bilmek gerek. Şimdi 2021 polo var da ne oluyor? Yolda gittiğini hissetmiyorum. Kaymak gibi akıyor. Sıfır aldım ama satacağım galiba.10 Yorumla
+1 yılUtanç verici olması için ayıp bir durum olmalı. Tofaş kimisinde bir aşk kimisinde ise bir araç. Benim fikrime göre en iyi araç sahip olduğum araç. Gönül ister ki hayallerinizdeki araçlar olsun ama yaşanılan coğrafi konum ülke ekonomisine göre en iyi en güzeli sahip olduğunuz araç.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
- Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Tesüf ederim biz tofaşa binen insanlara böyle denilmesi hoş bir şey değil ki. Paramız olsa iyi arabaya bizde bineriz. Şahsen kendi adıma üzüldüm. Parası olan zaten iyi arabaya biniyor.
#gadası😯12 Yorumla- +1 yıl
Hayır yine uygun fiyata var 20 bine alınabilir. Ama bu tür şeyler demek insanları üzebilir. Sonuçta herkesin parası yok ki paramız olsa bizde iyi bir araba alır bineriz
+1 yılBenim babam çok eski bir Galerici dediği kurduğu cümle şudur en iyi araba evinin önündeki araba der tofaş olur BMW olur mercedes olur farketmez gücünün yettii araba en güzel arabadır bence
290 YorumlaBen utanmam ama gerçekten rezalet bisey! Çeyrek asır önce bile o zamanlarım en kötü arabalari katagorisinde görülürken şu an hâlâ kullanılması hem can güvenliğini tehlikeye atıyor hemde utanç verici ama bizim suçumuz değil bu araçları biz keyfimizden almıyoruz. Gücümüz bmwye audiye yetse bizde biliriz audi almasını...
Tofaş şahin 50000tl ve biz 50000 tlye 5 sene önce ev alırdık şu an çeyrek asırlık bir araç büyüyen ve gelişen güçlü türkiye 😑22 Yorumla
+1 yılNeden utanç verici olsun. İlk bende işe git gel için LPG Li doğan ya da Şahin alacaktım. Nasip 2004 palio oldu. 1 sene binmeden tayin çıktı. Rabbim şimdi 2017 model araç nasip etti ona biniyorum. Ayağını yerden kessin yeter. Ama maddiyat düzelince daha güvenilir araç almanı tavsiye ederim. şu an her şey ateş pahası
12 Yorumla- +1 yıl
Benzin LPG den dizel düşük km araca geçtim. Darısı isteyenlere
Evet ya bir gören olacak diye yüzümü gizliyorum 😂😂nfjdj
Ya ne utancı mis gibi araba
https://media. tenor. com/images/0efd9c8237491a64a0bc28929ac2b25e/tenor. gif22 Yorumla
+1 yılAbimin var. Giderken bir düğmeye basıyor resmen bütün şehir duyuyor bizim bir yere gittiğimizi. Utanç verici değil hatta abime göre çok da havalı.😄
Ama azıcık lüks bir yere gittiğimizde direk dikkat çekiyor. Abim de merakı olduğu için aldı 1990 model falanmış. Bu külüstürlerden ne anlıyorlar bilmiyorum🤦11 Yorumla
+1 yılYa babamın da var ve utanılacak bir şey değil ya herkesin maddi durumu bir değil ekstra bir kazancı olsa alırdı ama şu an eline el var önce çok utanirdim. Ama yine ergenlikte falan farkettim saçma bir şey olduğunu. Bazen insan elindekilerle gurur duymalı.
11 Yorumla- +1 yıl
Yakında binemicez bile alamicaz
- Arabalar konusunda 331 cevap paylaştı.
s +1 yılYıllarca şahin kullandık, durumumuz olmadığı için değil ailemin arabaya ve elektroniğe çok para verilmesini gereksiz bulmasından dolayı. Bundan önceki arabamız şahindi, tempra motor, yahu araba canavar resmen uçuyordu😂 bu utanç verici bulanlar bi kere kullansa aşık olur
15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌸
- +1 yıl
Şahin öncesinde doblo kullandık biz de, 1.2 motor, asla yokuş falan çıkamıyordu sonra satıp şahin aldık, dünya varmış dedik😅
+1 yılTokası binmek değilde biliyormuş gibi yapıp serseri şekilde milletin yol gr can güvenliğini sarsmak utanç verici
11 Yorumla
+1 yılOrjinal haliyle altı yüksek, içi geniş, servisi ve parçası en bol, masrafı en ucuz taşıttır. Karbüratörlü versiyonlarda kendi bakımınızı kendiniz yapabilirsiniz. Yeni kullanan kadınlar iiçşn ideal. O aracı kullanan her aracı kullanır. Ayrıca vur kır parçala öğren. Heryerde ucuz yan sanayi parçası var. Farını, tamponunu kendin değiştir.
00 YorumlaYani normal tofaşa binmek biraz utanç verici sayılabilir ama mesela tofaşın tabanı ile asfalt arası bir sigara paketinin bile arasından geçemeyeceği kadar basıksa ve tofaş asfaltı mavi led ışık ile aydınlatıyorsa bence çok cool ve tarz duruyor öyle bir tofaştan bahsediyorsak binebilirsin. ☺️
00 YorumlaTofaş sevmiyorum ama Fiat 131 hadi Murat 131 olursa akan sular durur. Bu araç zamanı için fevkalede bir araçtır. İlk monokok şasi yani 3 parça olarak birleştirilen araçtır. Hibrit versiyonu vardır, otomatik ve klimalı olanları da mevcuttur, İtalyan’dır, ciğerden verir motor sesini. Ülkemizde bazı şeyler yolunda gitseydi bundan kendime toplayacaktım.
00 Yorumla
+1 yılS*kimsonik arizona kertenkelesi arkadaşlar sağolsun tek gurur kaynağımız utanç kaynağımıza dönüştü. Acaba hangi elit keko tayfasından sanarlar, hanzo olduğumuzu mu düşünürler, sayko psikopat mı bilirler bizi diye yeltenmiyoruz bile almaya. Kesinlikle utanç verici ama aile varsa binilir. Güvenlik önlemi bile olur ajdbwlbslw.
00 Yorumla
+1 yılTürk halkına atılan en büyük kazık yıllar boyu nice insanlar öldü o araçlarda daha iyisini alamayacak durumu olan insanların aldığı bir araç, kullanan insan için utanacak bir durum yok utanacak birileri varsa onu üreten ve piyasaya sürülmesine izin veren o zaman ki hükümet maddi durumu olan zaten alıp kullanmaz o aracı
TOFAŞ=Koç'un boynuzu10 Yorumlaaraba markasına göre inip binmek utanç verici bir durum değildir
lakin bu Tofaş arabaları öyle bir hale sokuyorlar karşıdan da içinden de arabaya benzemiyor
arkasını kaldırıyorlar önünü yere iyice yaklaştırıyorlar birde kamyon tekeri gibi geniş teker takıyorlar
birde içinde gürültü yapacak ses diyaz nı yapıyorlar egzoz gürültüsünü yazmıyorum00 YorumlaYalnız o Tofaş fotoğraftaki 07 ZT ise seve seve binilir.😂 Hiçte utanç vermez.
30 Yorumla- Arabalar konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılUtanılacak değil ama akıl karı değil mecbur olmayan binmesin
21 Yorumla İstanbul'da pek kalmadı anadoluda çok fazla var özellikle bizim antalya bölgesinde çoğuda modifiye vs araba kadar para harcanmış utanç verici değil elbette. Ama arabaya 7 erkek binip son ses müzik kızlara asılmak utanç verici çünkü kız tamam benide alın dese arabada yer yok:/
00 Yorumla- Arabalar konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılİstekler imkanlarla sınırlıdır.
İmkanın ona binmeye yetiyotsa ona binersin. Utanacak bir şey yok bunda. Milleti tofaşa muhtaç bırakanlar utansın20 Yorumla
+1 yılHakikaten süper soru. 🤣 Şimdi evet dersek Tofaş'çılar için hüsran olur ama benim için utanç sebebi, ona bineceğime yürürüm daha iyi ya da toplu taşıma bile daha ideal.
17 Yorumla- +1 yıl
Ben çocukken idealdi o araba, zamanında binemediysem şimdi hiç binmem en düşük clio olmali yoksa toplu taşıma daha iyi...🤣
- +1 yıl
@Dağlı9316 mesele güvenli olması değil
- +1 yıl
@Hayatgercek ama söylediklerinizden o çıkarıyor sanırım tofaşları kullanması emsallerinden daha rahattır
- +1 yıl
@Dağlı9316 rahatlık ya da güvenlik meselesi değil, tercih sadece
+1 yılhttps://youtube.com/shorts/04hH8FH275A?feature=share
Başka da bir şey demiyorum😀😀😀10 Yorumla
+1 yılNiye utanç verici olsun, her arabanin bir hastasi var ve bunun utanç verici oldugunu düşünmüyorum, bende eski Model hastasiyim
10 Yorumla
+1 yılYok değil ama çok eski modelli oldukları için sağlam değiller. Kazalarda Allah korusun ölümlere sebebiyet verebilir.
10 Yorumla
+1 yılDünyanın en iyi arabası kendi arabandır kimse karışmaz kendi başına kullanırsın yağmur çamur ve soğuktan da korur
Amerikalılar bizim klasik dediğimiz fakat onlar için çöp olan arabalara biniyor.00 Yorumla50-70 bin fiyatlar gördüm ucuz arabada değil Türkiye şartlarında. kimin ne dediğide hiç önemli değil benim için
30 Yorumlaeskiden bin 2 binliralık arabaydı şimdi 50 60 binliralık araba... bence o eskidendi. şimdi ona ulaşmakta zor...
11 Yorumla
+1 yılSahip olan kitlenin davranış biçimleri bu araçlarında lekesi oldu. Aslında güzel bir kültür. Ancak saçma bir egzoz sistemi, yüksek sesli müzikler, gereksiz yanlamalar derken insanları tiksindirdiler.
10 Yorumla
+1 yılResimdeki tofaş Sn. Tanju Akdoğan'ın yaptığı türkiyenin en pahlı tofaşı 😂 Kendisiyle kısa bir mubabbetimiz olmuştu tosyada çok zevkli birisi gerçekten
10 Yorumla
+1 yılNe utancı her şeyi utanacak durum yaptılar bu arabayı alamayan insanlar var benim gibi.
10 YorumlaAraba arabadır ve böyle betimlemelerden nefret ediyorum küçücük kardeşim bile bu yasında bu arabayla dalga geçiyor en hoslanmadigim şeyler böyle alişilmiş seyler yuzunden bu dünya da herşeden utanir olduk
42 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBerbat ölüm garantili serseri, it, köpek arabası...Üstü açık olsa pkk, daeş falan kullanır da üstü açık değil neyse ki. Bu arabaya binen kendine ve canına saygısı yoktur. Sokakta buldum canımı itemi 😂👌👌👌
20 YorumlaEn utanç verici sana ait olmayan emanet olandır. En güzeli ise sana ait olandır. Murat 131 olsa xc40 olsa farketmez.
10 YorumlaUtanç verici değil ama tehlikeli olabilir. Kalitesi malum ve çok eski arabalar... Mümkünse daha yeni model ve daha sağlam bir şeyler kullanmak daha güvenli.
00 YorumlaDeğil. Gösteriş için değil yanlış anlamayın , ev araba karavan yazlık sigorta şirketi var anneme niyetlenerek sıfır araç aldık kendi bütçemize göre fakat ben kendi emeğimle bir şeyler yapmak istediğim için gittim tofaş aldım neresi utanılacak olsun ilerde daha çok kazanırım daha iyisini alırım elimddn gelen bu şu an
00 Yorumla
+1 yılTofasa binmek degil, tofasi dahi adam akilli sürememek utanc verici. Ne zaman tofaş görsem şoför nerede trafik kurallarini cigneyecek, ne zaman uzerime sürmeye baslayacak diye dusunuyorum.
00 YorumlaGeçen yolda yürüyorum durakta tofaş durdu içinde iki tane kanka kız taş gibi arabaya bindim ben şok yani azizim burada bok atanlar tofaşa biniyor fakat ben almam tofaşı biz alınca ezik oluyoruz elin malı alınca değere biniyor gerek yok temiz olsun
00 YorumlaSorudaki gibiyse evet utanç verici ama düzgün orjinal haliyse utanılıcak bir şey yok demektir paranın yettiği arabaya binmende niye utanasın ki ama vizyonsuzsan ve üstüne para ekleyip daha iyisini almak varken alıp büssürü para harcayıp arabayı bu hale getiriyorsan ozaman vizyonsuzlar demektir bence 😂
00 YorumlaGençler arasında ayrı bir zevk modifiye yarış görüntü açısından
Ama gariban kesim arabası
Dağ bayır sür bi tampon 250 tl
şu an 50 bini buldu00 YorumlaLuks bir araca bindikten sonra binmek belki degisik hissettirebilir yani ben oyle hissediyorum ama bu imkan meselesi pek hoslanmiyorm tabi tofas modifiye o tarz arabalardan 🙄
00 Yorumlaİşimi gördüğü sürece bindiğim arabanın marka ve modeline takılmam kimse den utanmam gösteriş olsun diye ihtiyacım olmadığı halde lüks araba alacak değilim gösteriş sevmem
00 YorumlaGücü ona yetiyorsa lafım yok. Ama kekonun teki alıp arabayı yere sıfır yapıp egzozu annesinin mahrem yeri kadar açıp bağırtıyorsa utanç duymalı.
10 YorumlaHiç utanılacak bir şey değil hatta şu dönemde fiyatlar başını almış gidiyorken bir arabanız olduğu için mutlu olabilirsiniz.
13 Yorumla- +1 yıl
@Dağlı9316 Bir de o var tabi artık adım atarken düşünür olduk.
Araba kalitesiz olsa da nedense bana çekici geliyor albenisi var bence etkileyici havası var 🙄
11 YorumlaUtanç verici değil ama ülke genelinde kekolar kullandığı için insanlar biraz çekiniyor bu arabadan.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşağılık kompleksim varsa evet, onun haricinde hiç bir araç, telefon, giysi ve ev size bir şey katmaz, sizden bir şey eksiltmez. İyi veya kötü kişinin karakterindedir sadece.
20 Yorumla
+1 yılNe? Bir daha söyleme çarpılırsın. Bu devirde lüks bile oldu.
20 YorumlaNeden olsun ki çok zevkli heleki yanındada sevdiğin varsa
21 Yorumla
+1 yılBen sevmiyorum 😬
@Mario45 ne diyorsun bu işe 😃23 Yorumla- +1 yıl
Çok kötüsün 😒
+1 yılHerhangi ulaşım aracı istiyorum ne olduğunun önemi yok, motor olmaz çünkü bulunduğum şehir de arabalar eziyor.
00 Yorumla
+1 yılYoo neden utanç verici olsun bakma sen keko meko diyenlere Şahin candır kullandığın şahine göre değişir modifiye değilse sorun yok
02 Yorumla- +1 yıl
Detaydaki efsane
- +1 yıl
buna binmenin nesi utanç verici allahısen abartmayın bu kadar bence gayet sade güzel bir aile otomobili
Utanç verici değil antika oldular ama kullananlar gariban çocukları ve led med süslüyorlar jantlar afili 😃
00 Yorumla
+1 yılBence evet hiç bir önemi yok tarihi bir değeri bile yok övündüğümüz şey çok berbat bir araba ve güzel sanan binicileri
10 Yorumla
+1 yılne alakası var o da araba ötekilerde araba bunu düşünen zaten bi si.. tirsin gitsin o lükx poposuna o lükx arabayı bulabilecek yollara yönelsin
00 YorumlaArabalar konusunda 15,9b cevap paylaştı. Hiç sanmıyorum. Benim gibi 3 işitme engelli arkadaşım Tofaş sahibi. Malum kiminin tutkusu, kiminin maddi imkanları gereği ihtiyaç...
00 YorumlaHayır utanç verici değil, ama çok teklileri. Güvenliği en zayıf araçlar kategorisinde, kazada ikiye bölünen Tofaş gördüm. 😎
00 Yorumla
+1 yılAyağını yerden kesip işini görüyorsan neye utanasın.
Seni bindiğin Arabaya göre Sınıflandıran utansın00 Yorumla
+1 yılDeğil bence güzel bile şekli falan onuda bulamayanlar var uçtu Tofaşta. :)
01 Yorumla
+1 yılBenimse en güzel odur. Degilse banane. Almak isterim ama antika olacak.
10 Yorumla
+1 yılİlk araba kullanma deneyimim bu arabaydı hiç utanmiyorum😂
10 Yorumlabu devirde araban varsa şanslısın model önemli değil
10 Yorumla- Devamını Gör (183)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem