Merhabalar, hayırlı geceler arkadaşlar. Sizce Opel Vectra C kasa otomobilin boyutu çok mu uzun? Kullanan arkadaşlar, özellikle size soruyorum. Şehir içinde nasıl? Zorlanıyor musunuz? Bizde var, onun resmini ekledim. Bana çok uzun gelmiyor ama bazen uzun görünüyor. size göre nasıl?
Opel Vectra C kasa çok uzun mu? Şehir içi kullanımda boyutu nasıl?
Çok uzun değil Opel Vectra C uzunluk 4596 mm uzunluğa sahip şimdiki günümüz D Segment otomobillere baktığımız da kısa duruyor şimdi D Segment E Segment gibi oldi Aynı şehir içi kullanım da biraz zorluyor evet ama çok değil
Tüm Arabalar Aynı Boyda?😅 Bence Tam Baksan yandan hiç de Öyle Değil önden aynı gibi gelir yani sadece önüne arkasına bakarsan aynı Gibi görünür ama yandan bakarsan o zaman çok Belli Oluyor Yani Şimdiki günümüz d segment araçları aklıma gelince görünce Örnek Renault Latitude Passat Bu onların yanında biraz daha kısa duruyor Ben şunu Söyleyim kardeşim büyük araba otomatik vitesle Tam konforlu iyi Manuel de İyi de Biraz zorluyor Ben Vectra C Alsam Kendime Otomatik Vites alirdim bizdeki aile aracımız bu Manuel 1.6 motor
Aydınlattığın için fikirde Sağolasın kardeşim 😅 bende bakıyorum çok uzun değil aslında uzun gelmiyor da Ama sıkışık yerlerde par yeri geniş Olmayan yerler de sorun çıkarabiliyor bazen Tabi senin arabaya baktıktan sonra kısa diyorum senin ki Maşallah ne uzunmus 😅
Farkındayım zaten bizde ilk aracımız Renault 19 europa idi Tabi onunla kıyas etmiyorum İlk aracımız oydu onu hiç sürmedim ama biliyorum kullanımı bundan kolaydı Bunda zorlayan dar yerlerde isen biraz zorluyor Peki Kardeşim 2009 Insignia ile kıyas edersek sence Insignia ile arasında boyut farkı çok mu
Öyle oldu Zaten Opel 2008 Yılında Vectra C kasayı son kez üretti Ve 2009 Yılında Bitirdi Yerine Insignia isminde çıkardı Insignia Vectra nin değişen ismiyle devam etti ama keşke bitmeseydi neden Vectra bitti
Bugün Önüme geldi Zaten ben Vectra C nin içindeyim karşımda Insignia İlk kasadan 2.0 Cdti o benim içinde bulunduğum Vectra C 1.6 Motor Bakınca Insignia daha spor tok görünümü var ama Vectra C de tatlı masum ifadesi var
Aynen daha spor. Vectra daha oturaklı ama yüzü de eskidi işte. Bizdeki Vectra 1.9 veya 2.2 dizel olsaydı veya daha güçlü atmosferik motora sahip olsaydı daha geç sıkılırdım belki.
Yüzü Bana Göre çok Tatlı bebek gibi 😊💖 Opel çok Güzel tasarım da üretmiş C Kasa Vectra Far tasarımları ön alt ızgara var ya araç gülümsüyor gibi duruyor 😅