Canlar bu nedir böyle ya? Araba almak, kullanmak bize haram mı oldu artık? Ciddi ciddi toplu taşımaya geçiyorum. Resmen sıyırma noktasına geldik 🤪 Sizin tercihiniz ne yönde olacak?
Param bol, arabadan devam
Kesinlikle toplu taşıma
Bisiklet/Scooter
Ben keyfime düşkünüm, taksi lütfen!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Araba piyasası maalesef uçtu tutulmaz artık elimizdekilere sahip çıkıyoruz.
Hükümet sağolsun vergiler ötv falan doymadılar dibimizdeki gürcistan ve ermenistan da bile araba almak bizden daha kolay saray doymadığı sürece araba yok :)
Arabam Broadway kadar çok az yakıyor. Arabasız işe gidip dönmek zor, otobüsler uzaktan alıyor ve tıka basa dolu oluyor. Otobüs sevmiyorum.
Oh be bizim metroda çektiklerimizi çekecek birisi daha katılıyor aramıza. Genç çiftler yer açın 😂😂😂
V8 kullanan birisi olarak zoruma gitmiyor degil fakat bu benim icin bir tutku vazgecmek imkansiz.
türklere su bile fazla bırak arabayı. Kayayı suya banıp yemeyi hak ediyor bu halk. Kafa olmazsa bir ülkenin sonu da böyle olur.
Arabanın olması da bir şeyleri değiştirmiyor trafikten gına geliyor en iyisi bisiklet ya da scooter
Bisiklet Daha Kötü Allah Korusun Bir araç gelse çarpsa altında kalırsın Ama araba öyle mi İçinde sorun bisiklet de Tekerler altında ezilirsin Bu durumda Artık Araba almak Donanım Önemli değil Temiz sorunsuz Araç almak önemli
@Thecollector200906 arabayı trafikten ötürü tercih etmiyorum trafik insanı çok bunaltıyor
Belediyelerin artık bisiklet yollarını arttırması lazım. Hem vatandaş daha güvenli seyahat etmiş olur hem de daha sağlıklı bir toplum oluşur
Külüstür denilen araçların fiyatları ucmuş teşekkür ederiz emeği geçenlerden
Zamanımın çoğu evde geçtiği için taksi kullanıyorum ama her gün toplu taşıma kullanmak gerçekten ölüm gibi 🙄 öğrencilik yıllarım geldi aklıma🤢
Bende koşmaya karar verdim. Toplu taşımada beni aşar
😂😂
Dolar bu gidişle artmaya devam ederse, toplu taşıma bile lüks bir hale gelecek gibi gözüküyor. :D
Zaten toplu taşıma kullanıyorum
yapacak bir şey yok diğer maçlara bakacağız :D :)
aracım var ama trafiğe girmiyorum
Param bol değil ama arabasız yapamam.
Sonunda herseyı satıp fethıyeye yerlesecegım.
Şükür araba aldık arabaya devam.
ahahah aynen capkinkiz
ben götureyim seni benzini doldur
Bizde arabayı degistiremiyoruz
30 tane araban vardır senin !
@bigudiistt Tabi benim sorunum park yeri zaten yeni bir otel aldım parketmek için
Bende dolmuş hattı almayı düşünüyorum
otobüste hamile kalmak nasıl bi his askımm 💋💋😘
Taksi yoqqq ist da paranla bile bulamiyorusn
Evden çıkmamak en iyisi
Bahar candan doğru söylemiş demek ki
Araba iyidir
arabam var..