Arabalar Aracınızda çelik jant var mı? kagan__altınışık Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Her araca çelik jant yakıșır.Peki aracınızda çelik jant var mı?#arabalar#günaydın#kağan#altınıșìk Güncellemeler+1 yıl Soru çok süper soru seçildi. Soruyu beğenmeyi unutmayın Aracınızda çelik jant var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
youseemerollin Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 68% +1 yıl celik jantin modasi gecmedi mi? Dövme alüminyum jantlar daha ideal degil mi? hem daha hafif ve hos görünüyorlar. Ben Dövme Alu jant kulllaniyorum 21inch ve gayet hafif celik jantlara göre. 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Evet orijinal fabrika çıkışlı çelik jant var. 1 0 Yorumla
hesapsiz-6 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Araba ne ki? Tekerlek bulundu mu daha 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Arabalar konusunda 315 cevap paylaştı. Evet fabrika çıkışı orjinal var. 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
celik jantin modasi gecmedi mi? Dövme alüminyum jantlar daha ideal degil mi? hem daha hafif ve hos görünüyorlar. Ben Dövme Alu jant kulllaniyorum 21inch ve gayet hafif celik jantlara göre.
Evet orijinal fabrika çıkışlı çelik jant var.
Araba ne ki? Tekerlek bulundu mu daha
Jant var tabii ama çelik mi bilmiyorum
Evet fabrika çıkışı orjinal var.
aracım yok
Maalesef yok.
Arabam yok
Yok.
Hayır yok
ja naturlich
Yoğok
Evet var