Dostum sana şöyle söyleyeyim tutku seni anlıyorum ben arabacı değilim arabaları fazla sevmem kullanmaktanda haz almam fakat örnek yine yakın olacaktır çok yakan araçlar gerçekten insanı ülkemizdeki benzin fiyatlarıyla yoruyor ben 98 kasa litrelik bir yarış motoru kullanıyorum benimkide büyük bir tutku ama km başına bir tl yakınca insanın iliği kemiği kuruyor çay içmeye su almaya param kalmıyor ve 3tl zam söylentileride geziyor iş yapmadan para koparmaya çalışan ustalar konusuna hiç girmeyeceğim ülke şartları bazı tutkulara gerçekten geçit vermiyor yoruyor amerikada değiliz göz önünde bulundur.
Güzel bir araba. Benim de hayalimde klasik araba almak var. Özellikle kambur kasa Tofaş Murat 131 Kartal'a oldukça ilgim var. Çok nadir rastlanılıyor; ama nedense onlara aşırı tutkum var. Alıp, öncelikle restorasyonunu, şasi güçlendirmesini ve motor rektefiyesini yaptırmak istiyorum. Sonrasında hayallerim çok büyük. İstanbul, Ankara ve Samsun hariç tüm Türkiye'yi, Polonya hariç tüm Avrupa'yı, Azerbaycan'ı ve Gürcistan'ı gezmek...
Eminim Son Kararım 😅 senin paylaştığın Araç Tabi oda çok Güzel karizma klâsik Olduğu için onun değeri ayrı ama Vectra C daha yakışıklı ben sana soruyorum Vectra C nasıl senin gözünde benim paylaştığım resimdeki Vectra C
İstanbul edeirne yaparken full depo bitiyor yolun yarısında 😅 motoru değiştirirsen güzel ayarlamalar yaparsan belki şansın olur, ama çok para 😅 4 tane ayrı ayrı bundan vardi bizde muazzam araba ama bi mustang etmez
En İyi Cevaplar