Arabalar Toyota mı Nissan mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İkisi de eski kasa hangisini altına çekebilecek güçtesin Toyota Nissan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Toyota mı Nissan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 477 cevap paylaştı. Toyota tabii ki Nissan Japon un en dandik markasıdır keşke zamanında GTR ı da Toyota Lexus üretseydi Supra yı ürettiği gibi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nissan mı dandik ABD de Pıckup pazarını Toyota dan sonra Nissan elinde tutuyor 😃 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Eee yani bunun sağlamlıkla kaliteyle ne alakası var Lexus çok satılmıyor diye en kötüsü o zaman o mantıkla Yorumla Soran +1 yıl Onu demek istemedim Nissan nın sağ markası da var bilgin yok herhalde 😃 Yorumla Soran +1 yıl Lüks faso üretimleri Yorumla
Uçan_oduN Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Paramla seni bile satın alırım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Skimi alırsın şu gördüğün makinenin tanesi 7 milyon 😀 Yorumla Soran +1 yıl Eski kasa olmasına rağmen Yorumla Uçan_oduN +1 yıl Evet doru dedin alamam zaten öylesine havalı giriş yaptım Yorumla Soran +1 yıl Fark ettim kanka güzel şaka yaptığını 😀 Yorumla Uçan_oduN +1 yıl Sen adamsınnn Yorumla Soran +1 yıl Sende uçan odun kankam 😆😀 Yorumla
ExodusVortex Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İkisini de almazdım. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Alamazsın evini ocağını satsan bile Yorumla ExodusVortex +1 yıl Öyle olduğuna emin olabilirsin. 😂 Yorumla Soran +1 yıl Alamazsın tek tekeri ne kadar haberin yok 👍😆 Yorumla ExodusVortex +1 yıl 😂 Yorumla Soran +1 yıl Şu gördüğün arabanın 1 tanesi sokakta lüks diye gösterdiğiniz 😀 son model Bmw Mercedes den tam 4 tane açıyo tek başına Yorumla ExodusVortex +1 yıl Piyangodan para çıksa bile almam be kardeşim. :D Ben arabaları sevmiyorum. Baştan neden sormuyorsun? 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bende seviyon sandım, 😀 Yorumla ExodusVortex +1 yıl Dizel ve benzinli araçlar doğayı ve insan sağlığını mahvediyor. Ayrım yapmaksınız her arabadan nefret ediyorum. :D Benim için araba dediğin ya elektrikli ya da hibrit olmalı. :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Toyota tabii ki Nissan Japon un en dandik markasıdır keşke zamanında GTR ı da Toyota Lexus üretseydi Supra yı ürettiği gibi
Nissan mı dandik ABD de Pıckup pazarını Toyota dan sonra Nissan elinde tutuyor 😃
Eee yani bunun sağlamlıkla kaliteyle ne alakası var Lexus çok satılmıyor diye en kötüsü o zaman o mantıkla
Onu demek istemedim Nissan nın sağ markası da var bilgin yok herhalde 😃
Lüks faso üretimleri
Paramla seni bile satın alırım
Skimi alırsın şu gördüğün makinenin tanesi 7 milyon 😀
Eski kasa olmasına rağmen
Evet doru dedin alamam zaten öylesine havalı giriş yaptım
Fark ettim kanka güzel şaka yaptığını 😀
Sen adamsınnn
Sende uçan odun kankam 😆😀
İkisini de almazdım.
Alamazsın evini ocağını satsan bile
Öyle olduğuna emin olabilirsin. 😂
Alamazsın tek tekeri ne kadar haberin yok 👍😆
😂
Şu gördüğün arabanın 1 tanesi sokakta lüks diye gösterdiğiniz 😀 son model Bmw Mercedes den tam 4 tane açıyo tek başına
Piyangodan para çıksa bile almam be kardeşim. :D Ben arabaları sevmiyorum. Baştan neden sormuyorsun? 😂
Bende seviyon sandım, 😀
Dizel ve benzinli araçlar doğayı ve insan sağlığını mahvediyor. Ayrım yapmaksınız her arabadan nefret ediyorum. :D Benim için araba dediğin ya elektrikli ya da hibrit olmalı. :D
Her zaman Toyotaa
Nissan daha iyi