Aşiretin tek kız torunu olarak söylüyorum ki, aşiretler Passat değil de siyah Mercedes tercih ederler. Tüm aşiretler de Doğu aşiretleri gibi değildir, örneğin anne babam yok ama dedem anneannem var ve barmenim. Aynı zamanda hukuk son sınıf okuyorum ve barmenliği ailemin onayında kendi hobim olduğu için yapıyorum. Canım nasıl isterse öyle giyiyorum, karışan da olmuyor.
Omen tonrem passata Amele arabası, kro arabası falan demişler 😂😂 önce aç midenizi doyurun sonra konuşuyun nefesiniz kokuyor laleler..
Arabaya gelicek olursak, keskin hatları var ve bagaj hacmi epey geniş yanlış hatırlamıyorsam 531lt falandı. Konforlu!!! Direksiyon hakimiyeti çoook mükemmel hani giderken biriyle seks yapsan ve sadece tek parnağını direksiyon çevirmek için kullansan yine kontrol edersin "denendi🦈" ve asil duruyor kim ne derse desin. Mit bile çoğunlukla bunları kullanır.. Ah bir de CC var aslında da neyyysee
Sebebi; Antalya veya Kıbrıs gibi tatil yerleri, sıcak şehirlerde koyu renkli araçlara bineni bulamazsınız.. Bu renk arabalar 1) Resmi daire arabası 2) soğuk iklim de tercih edilen renklerin başında gelir.. Ayrıca siyah ağır ve ciddi bir renktir.. Aşiret, resmi kurum veya mafyayı baz alacak olursak, cicili bicili renkleri tercih etmeleri gibi bir şey sanırım beklenemez..
Ben demiyorum hiç alakası da yok pekala herkesim den her insanda u aracı fazlasıyla görüyoruz kullanılıyor biraz asıl durduğu için bu gibi insanlarda bu aracı tercih ediyor bu doğal bir durum gerçektende çok asıl bir araba ama aşiret aracı değil nokta😃
Abi kurban olayım Google’a aşiret arabası yazınca boy boy Passat afişleri fotoğrafları çıkıyor Google did you mean diye Passat veriyor Volkswagen Passat diye aratınca bu kadar bilgi çıkmıyor böyle düşünmeyen bir sensin sanırım😂
Bende 2 araba biri Audi biri Passat ikiside siyah iki araba 800 bin TL ama asla mafya asiret diye düşünmedim işinde gücünde kosduran insanlarız bu soru saçma geldi
Kekolar WV arıyor. Ağabey passat vardır? Cam tavan vardır? Higghğğlaağn olsun ağbey. Almaya geliyor. Aptallar beş para etmez arabaya iyi para veriyor. Mercedes varken buna binen cahildir.
Passat'lara nedense aşiret veya mafya arabası diyemiyorum. Aklıma daha çok zengin memur, bankacı, müteahhit, bir miktar milletvekili ve belediye başkanı arabası geliyor.
Bir arabayi mafya ile hangi düşünce tarzı ile ozdestirdin merak ediyorum. Tercih edilen araç yakıt tasarrufu fiyati parça ucuzluğu ve konforundan dolayı tercih edilebiliyor olması mümkün değil mi?
Siyah passat aslında makam arabası olarak görüldüğü için öyle söylenir. Genelde müteahhitler, aşiretler ve mafya kullanır. Bazı şirketlerde kullanır. Neyse hiç sevmem kullanana da saygı duymam.
Fiyatları çok yükswk kro arabası vs diyenleri anlamıyorum 1 milyon tl verip araba alan varlıklıdır yani adam bmwde alabilir bu fiyata bunu almış. Milletvekilleri mit hep bunu kullanır tabi son modelini o da dışarda geçince anlarsın zaten lüks duruyor
Passatın 300 bin tllik modelinden bahsetmiyorum her passatı olan doluşmasın ben zenginim diye. Değilsin kardesım 1 milyon tl verip son modelini alda göriyim. Araba efsane duruyor
canım oğlan altımda reno mu var? Cahil cahil konuşma. 2010 model Audi A4 var. 2020 model Passat kullandım Golf kullandım Jetta kullandım hele Jetta tam bir kütük. Tabi Audi Mercedes- BMW yanında bu araç sıfır. Renonun bir üst tiki. Yavru ceylanım bilip bilmeden konuşma
Tofaşı olanada keko diyolar 🤣ama aynı birimle yani 30 bin euroyla bi Honda alırsın
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kekolar kullanıyor genelde mafya buna binmez karadenizliyim en büyük mafyalar bizden çıkar buna binmezler Mercedes veya jip e biner mafyalar. Passat kullananlara bakın keko çoğu
Gösterişli bi model ağır bir cok zenginin kullandığı ağır arac sevenler icin geniş ferah kalabalık yolculuk yapanlar tarafından tercih ediliyor ve bir cok o dedigin aşiretler kullanmıstır gecmiste ordan kalan tahminsel akıl yürütme
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bizim ülkemizde yüksek vergilerden dolsyı lüks sayılıyor ama aslında hiç de lüks bir araba degil
Görevdeyken bir üst düzey komutan vardı, ve o da Passat kullanıyordu. Türkiye'de en ağır araba o olduğu için bu kişiler Egea'ya binecek hali yok, tabi ki Passat kullanacaklar. 😉