Arabalar Max 70.000₺ araba önerisi acil verir misiniz? MüptezelZürafa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yarın almam lazım var mı öneriniz? (Kuş serisi hariç) Güncellemeler+1 yıl Hyundai Getz 2009 aldım Max 70.000₺ araba önerisi acil verir misiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
onurmonur94 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl 2005 fiesta manuel tüplü ve öfkeli 100 binde alacağın en mantıklı araba :D 1 1 Yorumla MüptezelZürafa +1 yıl Bugün görmeye gittim daha 2005 fiesta fakat yağ eksiltme problemi varmış bir de ilanda gözükmüyordu tam heryer tavan dahil macunluydu gözüm korktu yanaşmadım yoksa alacaktım. Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Peco 308 bakabilirsiniz 1 2 Yorumla MüptezelZürafa +1 yıl Temizini bulmak çok zor değil mi onlarda Yorumla nedenziz +1 yıl Artık her arabada zor sonucta 10 yas üstü Yorumla
Cglr_cglr11 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl renault laguna, ford mondeo, focus, mitsubishi lancer - colt... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
2005 fiesta manuel tüplü ve öfkeli 100 binde alacağın en mantıklı araba :D
Bugün görmeye gittim daha 2005 fiesta fakat yağ eksiltme problemi varmış bir de ilanda gözükmüyordu tam heryer tavan dahil macunluydu gözüm korktu yanaşmadım yoksa alacaktım.
Peco 308 bakabilirsiniz
Temizini bulmak çok zor değil mi onlarda
Artık her arabada zor sonucta 10 yas üstü
renault laguna, ford mondeo, focus, mitsubishi lancer - colt...
Megane2
İstersen bende var
Corolla bak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!