Arabalar Türkiyeye amerikadan araba nasıl gelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bugün sabah bir tane g65 v12 gördüm amerika plakaydı. Ejderha gibi sesi vardı. Amerikadan buraya araba nasıl gelir ki. Türkiyeye amerikadan araba nasıl gelir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Boavista Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Kara yoluyla geliyorlar kara parçası olmayan yollarda deniz yolu kullanıyorlar. Suriye plakalı Mercedes Maybach gördüm fenaydı yav. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Turist olarak gümrükten geçip gelmiştir alamancilar gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne gümrüğü ya okyanus var kaç bin km. :D gemiyle felan herhalde anca, veya arabaya taşıyan uçakla. Yorumla
competitions Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl 1500 dolar civarına ameirkdan getiriliyo 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gemiyle mi uçakla mı abi Yorumla competitions +1 yıl İkisiylede oluyo tabi uçakla daha hızlı geldiği için daha pahalı oluyor Yorumla Soran +1 yıl Anladım. Peki amerikadan İstanbul'a gemi kaç günde gelir abi Yorumla
Yeniüyee256 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Neden gelmesin ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok uzak ya ve kara bağı yok ondan sordum Yorumla Yeniüyee256 +1 yıl Gemiyle getiriyorlar Yorumla Soran +1 yıl Aynen bencede Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kara yoluyla geliyorlar kara parçası olmayan yollarda deniz yolu kullanıyorlar. Suriye plakalı Mercedes Maybach gördüm fenaydı yav.
Turist olarak gümrükten geçip gelmiştir alamancilar gibi
Ne gümrüğü ya okyanus var kaç bin km. :D gemiyle felan herhalde anca, veya arabaya taşıyan uçakla.
1500 dolar civarına ameirkdan getiriliyo
Gemiyle mi uçakla mı abi
İkisiylede oluyo tabi uçakla daha hızlı geldiği için daha pahalı oluyor
Anladım. Peki amerikadan İstanbul'a gemi kaç günde gelir abi
Neden gelmesin ki
Çok uzak ya ve kara bağı yok ondan sordum
Gemiyle getiriyorlar
Aynen bencede