Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Gelecekte almayı düşündüğüm iki araba. Daha düşük bütceli bu tarzda alabilirim tabi. Parayı sokakta bulmadık. :)
Opel crossland x
Seat ibiza
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Kanka tavsiyeni alabiliriz lütfen :D Artık bak mutluyum. :)
Görseldeki seat ibiza değil ateca. İkisi arasından crossland ama ateca demek istediyseniz ateca daha iyidir. 2. El alınacaksa manuel tercih ederdim dsg sorunlarıyla uğraşmamak için.
Haklısın evet paraya göre de bakılabilir. Güzel bence zevkin özellikle Opel'i çok beğeniyorum. Astra J sahibiydim. Ufak gösterge sorunları harici hiç üzmedi.
Avrupada daha uygun olabılır ama avrupanın şartlarına göre de cok uygun değıl ama türkıyeyçe kıyasladın zaman tabıkı daha pahalı türkıyede ıkıncı elı kıcı kırık bır arabayı bılmem kac bın lıraya satıolar bır kere görmüştüm doktordu ılanı veren bıde yenısınden pahalıya koydu ıkıncı elı 😀yazık yanı ama avrupa da kendı arabalarını kendılerı üretıo oda bır gercek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Görseldeki seat ibiza değil ateca. İkisi arasından crossland ama ateca demek istediyseniz ateca daha iyidir. 2. El alınacaksa manuel tercih ederdim dsg sorunlarıyla uğraşmamak için.
Klasmanları farklı bu araçların o yüzden birbirleriyle kıyaslamak doğru değil. Şu karşılaştırmalar daha doğru:
Ibiza - Corsa
Cross. - Ateca
Saygı duyarım.
Sadece beğendiğim arabaları koydum. :)
Haklısın evet paraya göre de bakılabilir. Güzel bence zevkin özellikle Opel'i çok beğeniyorum. Astra J sahibiydim. Ufak gösterge sorunları harici hiç üzmedi.
Güzel araba :) Senin de zevkin güzel..
Teşekkürler.
Parayı sokakda bulmadık kısmını okumadan önce aklımdan mercedes amg gecıodu😂😂😂
Bu devir de para kıymetli :)
Amg den daha mı kıymetlı 😍onlarda cok pahalı bee
Ben bildiklerimi söyleym.
Yanlısım varsa düzeltiniz.
Avrupa da daha uygun her şey.
Burada maalesef daha kazık oluyor. Beni de üzen o kısım zaten..
Avrupada daha uygun olabılır ama avrupanın şartlarına göre de cok uygun değıl ama türkıyeyçe kıyasladın zaman tabıkı daha pahalı türkıyede ıkıncı elı kıcı kırık bır arabayı bılmem kac bın lıraya satıolar bır kere görmüştüm doktordu ılanı veren bıde yenısınden pahalıya koydu ıkıncı elı 😀yazık yanı ama avrupa da kendı arabalarını kendılerı üretıo oda bır gercek
Knk :D Seat diyorum ben ama rengi kırmızı olsun
Kırmızı olanı sevdim
İbiza da güzeldir.
Makyajlı ibazalar gozum de efsaneler :D