İki araç arasında kaldım ve sizin fikrinizi merak ediyorum. Sadece bu araçlar arasında seçim yapıcam. Audi A4 QUATTRO olacak Mercedes için böyle bir sınırlandırma yok dizel de olabilir 4matic de olabilir 4matic de olabilir. Mercedesin tasarımı sanki audi ye göre bi tık geride gibi biraz daha ileri yaş grubuna mı hitap ediyor bilemiyorum ve mercedesin beygirinin daha düşük olması da kafamı karıştırdı. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve sebebini söylerseniz kafamda soru işareti kalmaz. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Bence bu konu tartışmaya açık olmamalı 😂 Tabiki Mercedes tercih etmelisin, dizayn olarak Audiyi beğenmişsin ama Mercedes çok daha kaliteli bir araba sürüş konforu açısından Audi’yi ikiye katlar, motor desen sağlamlık aynı şekilde her açıdan Mercedes avantajlı olur. Audi tabiki kötü araba değil ama Mercedes’le kıyas yapınca biraz geride kalır. Mercedes BMW ve Audiden daha üst ama en iyisini alayım diyorsan Porsche’lerin bir göz at derim.
Para yetse zaten alırız 😂 Bu ikisi arasından tercih yapıcam, audinin gidişini biraz daha çok seviyorum, mercedes ona göre bi tık ağır kalıyor sanırım. Bu yüzden biraz audiye yöneldim gibi oldu ama sizde fikrinizi söylerseniz sevinirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yaş grubuna göre seçim yapmalısınız yaşına hitap eden araba ise audi a4. mercedes c 200 biraz daha orta yaşlı kesimi hitap ediyor.
Bence bu konu tartışmaya açık olmamalı 😂 Tabiki Mercedes tercih etmelisin, dizayn olarak Audiyi beğenmişsin ama Mercedes çok daha kaliteli bir araba sürüş konforu açısından Audi’yi ikiye katlar, motor desen sağlamlık aynı şekilde her açıdan Mercedes avantajlı olur. Audi tabiki kötü araba değil ama Mercedes’le kıyas yapınca biraz geride kalır. Mercedes BMW ve Audiden daha üst ama en iyisini alayım diyorsan Porsche’lerin bir göz at derim.
Porsche Cayenne modele bir bak.
Para yetse zaten alırız 😂
Bu ikisi arasından tercih yapıcam, audinin gidişini biraz daha çok seviyorum, mercedes ona göre bi tık ağır kalıyor sanırım. Bu yüzden biraz audiye yöneldim gibi oldu ama sizde fikrinizi söylerseniz sevinirim.
Audi quattro dört çekerdir, mercedesi bilmiyorum.
Mercedes 4matic 4 çeker, eğer dizel veya normal benzinli alırsanız arkadan itiş.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!