Evet orası öyle ama Audi a3 düşük segment bile olsa Audi olduğu için kaliteden kaçınmadılar a3 yalıtım, konfor, yol tutuş vs. Olarak her türlü cc den iyi ve yeni zaten cc üretimi bitti. Cc eski kasa passat b7 kasanın alt yapısını kullanıyor içi de b7 passatlar ile birebir aynı a3 iç tasarım olarak da daha yeni yani ben a3 tercih ederdim ama zaten aynı fiyatlarda değiller diye biliyorum 🤔
A3 hiç kullanmadım bilmiyorum ama CC trafikte çok saygı gören, gittiğin yerde sana prestij katan bir araç. A3 genelde şirket arabası olarak bile kullanılıyor o yüzden biraz kararsızım. Fiyat konusunda da alacağın araca göre değişir. 250bine de A3 var 350 bine de
Benim araba da yeni sadece hafta sonları kullanıyorum 2017 Model 34 binde Exclusive en dolusu. 4 koltuk ısıtma, elektrikli perdeler, adaptif hareketli farlar falan. Bu doluluğu Audi’de bulamayınca mutsuz olur muyum acaba diye düşünüyorum
En baz modelini almazsın olur biter Bi kaç bin fazla vermen gerek ama değer bence a3 sedan gerçekten çok konforlu cc kullanmadım ama passat b7 kullandım onu da bilirim gayet iyi ama a3 çok daha iyi yani tek çekeceğin sıkıntı biraz daha genişlik olarak Audi a3 sedan sana dar gelebilir. He bide madem cc de yeni ve temizini buldum işimi görüyor diyorsan keyfine araba değiştirme derim cc nin o yayık duruşu Bi başka yine de sen bilirsin. Hayırlısı olsun.
En İyi Cevaplar