Mevcut arabam 2002 model Renault Clio Symbol. Arabamdan biraz memnun değilim. Yokuş çıkışlarındaki performansı çok kötü. (Milletin 60'la çıktığı yokuşu biz 30'la çıkıyoruz.) Yaz sıcaklarında LPG sistemi çıldırtıyor (Benzin ile LPG aynı anda devreye giriyor ve bu soruna bir türlü çözüm bulunamıyor), 2023 Ağustos'ta süresi dolacak olan LPG tankının değişim masrafını karşılayamama ve yeni araba bulamama kaygısı. Eskişehir'deki ustalar aşırı kazıkçı ve 2023 Haziran'a kadar arabamı satamazsam, Temmuz itibariyle cidden trafikten çekme kararı alacağım. Arabam sokakta kaderine terk edilecek, üzerine Tofaş Şahin alıp trafikte gezeceğim. Hayalimdeki arabalar bu sebepten iptal olup, LPG tankını değiştirecek alıcı bulunana kadar Tofaş Şahin'i satmayı düşünmeyeceğim. En erken 2022 Kasım'da satmayı düşünüyorum. Almak istediğim araba 2008-2011 Ford C-Max Titanium X. Bu araç olmazsa, alternatif aracım 2009-2014 Skoda Superb.
@t2pac1109 Aslında SW, MPV tarzı araçlar düşünüyorum. Renault Espace-Ford Galaxy tarzı büyük MPV düşünmek isterdim; ama işitme engelliyim ve engelli (H) ehliyetim nedeniyle 1950 cc ve üzeri araç kullanmam yasak. VW Caddy tarzı araçlardan da, 2 yılda bir muayeneye giren otomobil ruhsatlı olmalı; ama zor bulunuyor.
Polo ve 508 arasında dağlar kadar fark var. 508 her türlü daha önde ki zaten segment olarak üst sınıfı oluyor. Polonun kendine göre avantajları da var tabi ki küçük olması, pratik olması park kolaylığı vs. Ama kalite ve konfor açısından kısıtlanmış bir araç.
Şimdi şöyle anlatayım jetta passatın yan sanayisi Polo da golfün benim arabam yok pederin A6 2020 ve 2018 ranger var Sana tavsiyem bütçen doğrultusunda audi derdim muazzam bir araba yok ben o kadar çıkamam dersen civic ve corollaya bak derim herkes gömüyor ama bu arabaların elektronik aksanı muazzam sağlam tek sıkınıtısı corollada bir tık kabin yalıtımı kötü ona da yalıtım çektirsen ekstra düzelir son karar senin peugeotta sağlam parçası pahalı biraz
Arabam yok ve almayı düşünmüyorum. Her yerde TikTak ve MOOV araçları var. Aylık masrafım 750 TL yi geçmiyor. Ki buna her şeyi dahil. Niye araba alayım ki 😂
Opel meriva jeep almak istiom üstü açık eski model dağ jeepi gibi tekerlekleri benim kadar olsun kocaman bi jeep alcam herkes ooo arabaya bak hatuna bak desin