Arkadaşlar arabada hız göstergesinin ibresinde titreme var. Bir kaç kişiye sorduğumda bana;Km'si düşürülmüş olabilir dediler. Başka herhangi bir sebepten olamaz mı?
Tramere mesaj at muayene tarihleri ve km leri yazar. Eski tarihteki muayenede atiyorum 165 bin de muayene olmus 2 sene sonra daha dusuk veya ona yakin km lerde muayene olmus ise bilki dusmus
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Peki alalı üstünden 3 sene geçti. Yine de şikayet edebilir miyim satıcıyı bulup?
O araçta km oynandığı tespit edilemiyor malesef. Enjeksiyon beyni hariç başka beyin yok çünkü araçta. Km düşürülmüş yüzlerce araç gördüm dediğiniz problem yoktu sizin probleminiz başkadır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tramere mesaj at muayene tarihleri ve km leri yazar. Eski tarihteki muayenede atiyorum 165 bin de muayene olmus 2 sene sonra daha dusuk veya ona yakin km lerde muayene olmus ise bilki dusmus
Peki alalı üstünden 3 sene geçti. Yine de şikayet edebilir miyim satıcıyı bulup?
Bilmiyorum dostum onu
Araç marka model ve model yılı ne?
üzgünüm geç gördüm. Araç Fiat Palio Weekend 1.6 1998 model
O araçta km oynandığı tespit edilemiyor malesef. Enjeksiyon beyni hariç başka beyin yok çünkü araçta. Km düşürülmüş yüzlerce araç gördüm dediğiniz problem yoktu sizin probleminiz başkadır.
Motor sağlığı veya başka herhangi bir şeyden anlayamaz mıyız? Ki hiç anlaşılmıyosa herkes düşürür satar illa vardır bir yöntemi
Bunlar fikir verir sadece ben beyinden görüp kanıtlamadan düşürülmüş demem hiç bir arabaya büyük itham çünkü.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!